Get your Valantines look

Get your Valantines look

Love yourself, because that's who you'll spend the rest of your life with!
 
Over 14 dagen is het weer zo ver, Valentijnsdag. In plaats een ander in het zonnetje te zetten mag je ook jezelf wel eens in het zonnetje zetten. Onze MYSC angels hebben voor jullie een mooi Valentijns-lookje weten te scoren want met een Valentijnslook, vier je de liefde!
 
De eerste experimenten met rood, roze en hartjes staan al online, en we zien erg leuke voorbeelden voorbijkomen. Is deze trend iets voor jou? Kijk snel verder bij ons Insta-overzicht voor inspiratie met verschillende make-up looks, producten of bezoek onze IGTV en de Youtube-tutorials voor een prachtige Valentijn-look.
 
The whole deal
Van plan op boevenpad te gaan deze Valentijnsdag? Dat doe je met Kisseble lips en wenkies on fleek! Wij hebben voor jullie een leuke combideal voor heel de maand februari zodat je na Cupido’s vangst ook nog kunt nagenieten van je lips en wenkies.
 
SoUp lips x Brows on fleek: Boek heel de maand februari SoUp Ultra Volume Lips in combinatie met een browstyling van €60,- voor €55,-!
 
Dankzij de behandeling met de SoUp, wordt de doorbloeding gestimuleerd en zien de lippen er direct voller uit!
 
 
Valentijnsdag make-up
Op deze dag heb je eigenlijk geen excuus nodig voor een extra verleidelijke make-up look. Of je een romantische date hebt met je lover, een girls night out met je vriendinnen of van plan bent iemands hart te veroveren… Steel de show met net dat beetje extra. Kies voor een spannende oogschaduw of juist subtiel met wimpers waar je je date mee wegblaast. Onze MYSC angels hebben alvast wat lookjes voor jullie uitgekozen!