Get your healthy summer glow

Get your healthy summer glow

Heb je ook zoveel zin in die warme zonnestralen? Wij hebben alles voor je in huis voor een optimale en langdurige zongebruinde look met de benodigde essentials. Maar denk je naast je heerlijk gebruinde huid ook aan een goede skincare routine?
 
Om een droge huid te voorkomen en om je egale, gebruinde teint langer te behouden, bereid je de huid voor met een goede reiniging en serum. De nieuwe skincare producten van Clarins & de Abeille Royale lijn van Guerlain kunnen je daar goed bij helpen. Een goede reiniging en serum is namelijk de basis van een gezonde huid.
 
Clarins Double Serum is de meest complete anti-ageingbehandeling. Aangedreven door 21 plantenextracten die de prestaties van de 5 vitale functies van de huid optimaliseren: hydratatie, voeding, oxygenatie, regeneratie en bescherming!
 
Be like a Royal
Guerlain komt met twee nieuwe skincare musthaves voor de zomer! Een reiniging en lotion die de huid weerstand zal bieden tegen vervuiling en stress.
 
Naast een mooie gehydrateerde huid kan een heerlijke zomergeur natuurlijk niet ontbreken! Atelier des Ors, een exclusief boetiek merk heeft een prachtige collectie zomergeuren en zijn bij ons in de parfumerie te bewonderen. Naast dat Atelier des Ors bekend staan om hun prachtige kunstwerken met gouden accenten is dit zelfs in het parfum terug te vinden!
 
Shop je zomergeur met prachtig goud en je zomerse skincare routine 24/7 online of in één van onze winkels in Rotterdam of Rhoon.