Get Lauries Valentine look

Get Lauries Valentine look

Perricone Face Finishing Moisturizer Tinted is een lichtgewicht, diep-hydraterende SPF30 vochtinbrengende crème die een warme, heldere tint geeft en tegelijkertijd de huid voedt en voorziet van een subtiele glow.
 
Dit is een gewichtsloze vloeibare foundation voor wie niet van zware make-up houdt. Het No Foundation Serum is een vloeibare foundation met verzorgende functies. De foundation kan worden aangebracht over de dagcrème en geeft direct een fluweelzachte, semi-matte finish. Laurie gebruikt hiervoor de kleur, nude.
 
Creer een warme, zonnige en gezonde teint met deze No-make-up No Bronzer. Laurie heeft de bronzer gebruikt om de contouren van het gezicht te benadrukken.
 
Deze lichtgewicht, romige No Makeup Concealer gaat onmiddellijk kleuronvolkomenheden en duisternis tegen. Breng drie stippen aan op de onderste oogcontouren, één stip op de binnenste hoek en een stip op de bovenste ooglid. Druk zachtjes en beweeg met je vingertoppen, beginnend vanaf de buitenste ooghoeken tot de binnenhoeken en tot aan het ooglid.
 
Perricone No Blush herstelt de kleur en uitstraling van jeugdige wangen en legt de aandacht op de jukbeenderen. Dit unieke wangserum geeft een universeel rooskleurige gloed en past zichzelf aan, aan de tint.
 
wee druppels van de vloeibare highlighter op de jukbeenderen volstaan voor een frisse en jeugdige glans. Lichtreflecterende pigmenten zorgen voor een zacht, parelachtig effect en accentueren de jukbeenderen.
 
Perricone No Mascara is een 2-in-1 wimper behandeling en mascara, klinisch bewezen voor meer gelifte en vollere wimpers. Een revolutionaire en gespecialiseerde duo borstel en fijne tandkam zorgen voor een precise toepassing.
 
Dr. Perricone No Makeup Lipstick, een innovatieve lip treatment met Neuropeptiden om de lipcontouren te verbeteren en de rozige kleur van jeugdige lippen weer terug te halen, terwijl het verticale liplijntjes verzacht. Laurie gebruikte de kleur, Wine.
 
Naast Laurie is onze Brand Ambasador is ook fan van deze natural beauty look. Bekijk hier de hele look via ons YouTube kanaal en get inspired!