Eight & Bob Candles & Diffusers!

Eight & Bob Candles & Diffusers!

Iedereen houdt van gezelligheid! Aan gezelligheid geen gebrek met de nieuwe producten van Eight & Bob. Vul de ruimte met een heerlijke geur dankzij de prachtige diffusers of zet 's avonds de nieuwe geurkaarsen aan voor een romantische, warme sfeer. Eight & Bob lanceert 5 nieuwe candles & diffusers met geuren die geinspireerd zijn op prachtige landschappen over de hele wereld.

De collectie geurkaarsen voor in huis van Eight & Bob zijn geïnspireerd op de meest exclusieve landschappen ter wereld. Exclusieve kaarsen die dankzij een secuur proces tot in het kleinste detail met de hand gemaakt zijn. De kaarsen bestaan uit 100% plantaardig wax in een prachtig zwart omhulsel. De kaarsen hebben een brandduur van 50 uur.

Ook de diffusers zijn voorzien van de 5 heerlijke nieuwe geuren van Eight & Bob. De diffusers zorgen voor een subtiele geur in de hele ruimte. Bij de aankoop van de diffuser, krijgt u twee diffusers met een inhoud van 100ML. Natuurlijk mét bijpassende geurstokjes! Dankzij de ruime collectie diffusers, is er altijd wel een geur die past bij de sfeer die u wilt creëren!

Eight & Bob heeft naast geurkaarsen en diffusers ook een collectie aan parfums! Kom langs bij MYSC parfumerie of bekijk hier online het hele assortiment!