Een onvergetelijke reis naar Natura Bissé’s Casa-Fábrica

Een onvergetelijke reis naar Natura Bissé’s Casa-Fábrica

Onze Beauty Experts (Kiki, Isabel, Shannen & Laura) waren uitgenodigd door Natura Bissé voor een exclusieve kijk achter de schermen in het zonnige Barcelona. We nemen je graag mee in hoe deze 2 dagen zijn verlopen:

DAG 1

Met een leuke groep van dertig dames begon de trip met een vroeg vertrek vanaf Schiphol Airport. Eenmaal aangekomen rond lunchtijd, zijn de dames mee op pad genomen voor een uitgebreide rondleiding in Natura Bissé’s Casa-Fábrica. Het spectaculaire nieuwe hoofdkantoor van Natura Bissé, wat bestaat uit een indrukwekkende 15.000 m² en heeft een sterke toewijding aan innovatie, duurzaamheid en het behoud van biodiversiteit. Ter afsluiting hebben de dames een mooie presentatie bijgewoond van alle nieuwe opkomende producten, die jullie dus ook weer snel in de winkel kunnen verwachten!

Tijd om naar het hotel te vertrekken, al onze bagage even achter te laten en even op te frissen, want: tijd om de stad te verkennen!

Na een korte verkenning van de stad begon de avond met een toost op de rooftop bar van Mr. Porter. Handig want deze prachtige bar zat precies tegenover hun hotel! Vervolgens zetten de dames de avond voort naar de volgende bestemming, namelijk de Alaire Rooftop Bar. Hier genoten ze van een heerlijk uitgebreid walking dinner en hadden ze de gelegenheid voor een praatje met de oprichters van Natura Bissé. Je voelde hun passie, doorzettingsvermogen en de verbinding die ze met de mensen willen vormen, en dus ook met ons. Wat een prachtig merk, en wat een prachtige mensen!

DAG 2

Met de indrukken van de eerste dag nog op het netvlies, begon de tweede dag met een uitgebreid ontbijt. Samen met hun eigen kamergenoot konden ze zo lekker rustig aan de dag beginnen.

Maar het was al snel tijd voor het volgende! Want waar denk je aan als je denkt aan Barcelona? Juist! Dé Sagrada Família!

Dit brengt ze dan ook naar de eerste bezienswaardigheid op de planning van deze tweede dag. Deze prachtige heilige kerk of ook wel basiliek, waar al generaties lang aan gebouwd wordt, mocht dan ook zeker niet ontbreken. De dames hebben dit dan ook uitgebreid bewonderd met een mooie tour door hét meesterwerk van Gaudí. 

Niet geheel onbelangrijk, lunchtijd! Even op adem komen met een paar glazen Sangria en heerlijke tapas. Met de oplopende temperaturen in Barcelona was dit een echte must ;)

Na de lunch werden de dames verwacht in het Nobu Hotel, om een mooie rondleiding te krijgen in hun spa. In deze spa worden namelijk ook alle behandelingen uitgevoerd met Natura Bissé. Een echte oase van rust en luxe… Precies wat wij in onze MYSC City Spa ook willen uitstralen!

De dag werd afgesloten met een drankje aan het zwembad op de rooftop bar van het Nobu Hotel. Even alle mooie ervaringen op een rijtje zetten, want het was alweer tijd om te vertrekken naar het vliegveld van Barcelona. Wat een memorabele reis.. 

Wij willen Natura Bissé dan ook heel erg bedanken voor deze onvergetelijke trip! Ben jij ook benieuwd naar wat Natura Bissé voor jou kan betekenen? Boek dan snel jouw treatment in onze MYSC City Spa.