Drie heerlijke nieuwe parfums waaronder een Limited edition!

Drie heerlijke nieuwe parfums waaronder een Limited edition!

Super leuk om te geven en om te krijgen:
Bonbon Couture van Viktor & Rolf, MMM van Juliette Has A Gun en de limited edition van Marc Jacobs Decadence!

Limited Edition Marc Jacobs - Decadence!

De vertrouwde geur Decadence in een volledig nieuw jasje! Deze nieuwe gold edition is bijna niet te missen en schittert je al tegemoet. Niets is leukers dan het krijgen van een parfum in de vorm van een handtas. De onverwachte tegenstrijdigheid van klassieke elegantie en glamour komen samen in deze nieuwe Limited Edition.

Marc Jacobs Decadence Eau de Parfum is een parfum dat fascineert en in de top is verrijkt met Italiaanse pruim, saffraan en fluweelzachte iris. Het hart is een boeket van Bulgaarse roos die zich vermengt met iriswortel en nuances van jasmijn sambac. Vloeibaar amber, vetiver en papyrushout ontwikkelen zich in de basis tot een signatuur van ongekende luxe!

Ook heel leuk als cadeau voor een ander of voor jezelf!

Ook een heerlijke nieuwe Parfum is Bonbon Couture van Viktor & Rolf. Deze stralende flacon werd als een couturestuk ontworpen is een chique, vrouwelijke kleur. Laat alle zintuigen genieten van deze onweerstaanbare, sensuele geur! Last but not least een nieuwe parfum van Juliette Has A Gun - 'Mmmm' is de verboden vrucht die mag. Een heerlijke, zoete geur die staat voor de verleidelijke vrouw.

Tip: Ook leuk voor de feestdagen!