DETOX YOUR BODY & MIND

DETOX YOUR BODY & MIND

Heerlijk die decembermaand met pepernoten, chocola in alle vormen en smaken, kerstdiner, leftovers en champagne met oliebollen. Al deze factoren kunnen ervoor zorgen dat je huid er minder stralend uitziet of dat je meer moe bent dan normaal. Herkenbaar? Dan is het tijd om even stil te staan en de mindset voor het jaar te krijgen.

Waarom detoxen

Elke dag opnieuw word je lichaam blootgesteld aan zogenaamde giftige stoffen, variërend van uitlaatgassen tot aan bewerkte voeding met kunstmatige e-nummers en bespoten groentes. Ons lichaam is in principe is instaat om zelf deze giftige stoffen af te voeren, maar bij een teveel kan het lichaam het niet meer afvoeren. Het is daarom goed om af een toe een detox te doen en je lichaam even te resetten.

Gezichtmaskers

Je detox is niet compleet zonder een gezichtsmasker. Door een gezichtsmasker aan te brengen wordt de huid afgesloten zodat warmte en vocht kunnen worden vastgehouden. Het resultaat, een betere doorbloeding en het vasthouden van meer zuurstof. De huidcellen worden actiever zodat ze gifstoffen beter kunnen afvoeren. Met het Perricone Md Chlorophyll Detox Mask en Valmont Detox Set is het begin al gemaakt.

Het Perricone Md Chlorophyll Detox Mask is een diepreinigende, gel-naar-klei masker die een diepe detox en zuivering geeft. De huid voelt, ziet er direct zachter, schoner en helderder uit.

Grown Alchemist, Detox Serum Antioxidant +3  is een geavanceerde ontgiftend serum die samen is gesteld met een complexe mix van Peptiden, Echinacea, Vitaminen, Hyaluronzuur en Essentiële Omega-vetzuren, die de huid ontgiften en regenereren. Het resultaat; een stralend en jeugdig ogend huid en de fijne lijntjes en rimpels worden verminderd.

Voor het beste resultaat gebruik je het serum dagelijks.

SKIN GYM

Let’s V-Roll met de nieuwe golden girl onder de gezichtrollers! The Coucou Club Coucou V-Lift Roller focust zich speciaal op het liften van de V-line (de kaaklijn), jukbeenderen en wenkbrauwen. De globes kneden de huid en spieren, waardoor ophopend vocht wordt afgevoerd, de verslappende huid verstevigd wordt en spanning in het gezicht wordt verminderd. 

Gebruik na het aanbrengen van je favoriete serum of crème voor een betere absorptie van het product.

Stomen

Tijdens je detox kun je ook je gezicht stomen. De stoom zorgt ervoor dat onzuiverheden en bacteriën in de poriën losser komen te zitten. De hitte stimuleert het zweten en hierdoor worden de poriën geleegd.

Time to relax

Sta extra stil bij de rustmomenten die je pakt; ga op tijd naar bed, wandel een lang stuk (goed voor geest en lichaam), doe een meditatie en boek een heerlijke huidverbeterende behandeling bij MYSC!

Detox je huid tijdens de La Colline Collageen SoUp behandeling. Het gezicht behandeld door middel van intensieve radiofrequentie, wat zorgt voor de mooiste resultaten. 

Zweet afvalstoffen eruit

Naar de sportschool kunnen we nu niet maar thuis kun je ook goed aan de slag. Veel afvalstoffen worden namelijk afgevoerd via je zweet. Drink hiernaast genoeg water!

Beauty from inside out

Vergeet niet om genoeg water te drinken tijdens je detox. Vind je alleen water een beetje saai? Geef het dan een upgrade door komkommer, blauwe bessen of mint erbij te doen. Als het wat kouder is zoals nu, zorg dan dat je veel kruidenthee drinkt, bijvoorbeeld verse gemberthee (helpt ook weer bij de spijsvertering en is ontstekingsremmend) of witte thee (deze bevat van alle theesoorten de meeste anti-oxidanten).

Ook helpen de Multi vitamines van Daily Nectar je hierbij. De vitamine bevat o.a. Omega-3, Vitaminen B-12, C, D-2 en E om de energie, het haar en de huid van de vrouw een boost te geven.

Begin je ochtend met een ultimate detox smoothie. Wij hebben hieronder leuk receptjes voor jullie staan.

When You Need a Reset

Verander je dagelijkse vochtinbrengende routine in een ritueel dat gifstoffen verwijdert en je lichaam zuivert om een ​​frisse, gezonde uitstraling te herstellen. Ervaar een heldere geest en een ongelooflijk gladde huid.

De The Dry Oil Detox is een zuiverende, droge olie verrijkt met zeewier en chiazaad.

Ontgift jouw lichaam en geest
- Onthult een meer gehydrateerde, soepele, zachte en stralende huid.
- Droge, satijnen finish - laat geen vettig residu achter, dus je kunt je aankleden na het aanbrengen.
- Perfect als massageolie.
- Biedt antioxidanten om de uitstraling van de huid te versterken.
- Behoudt de pH-balans van de huid.