Detox your body and mind

Detox your body and mind

Heerlijk die decembermaand met pepernoten, chocola in alle vormen en smaken, kerstdiner, leftovers en champagne met oliebollen. Al deze factoren kunnen ervoor zorgen dat je huid er minder stralend uitziet of dat je meer moe bent dan normaal. Herkenbaar? Dan is het tijd om even stil te staan en de mindset voor het jaar te krijgen.
 

Waarom detoxen

Elke dag opnieuw word je lichaam blootgesteld aan zogenaamde giftige stoffen, variërend van uitlaatgassen tot aan bewerkte voeding met kunstmatige e-nummers en bespoten groentes. Ons lichaam is in principe is instaat om zelf deze giftige stoffen af te voeren, maar bij een teveel kan het lichaam het niet meer afvoeren. Het is daarom goed om af een toe een detox te doen en je lichaam even te resetten.
 

Gezichtmaskers

Je detox is niet compleet zonder een gezichtsmasker. Door een gezichtsmasker aan te brengen wordt de huid afgesloten zodat warmte en vocht kunnen worden vastgehouden. Het resultaat, een betere doorbloeding en het vasthouden van meer zuurstof. De huidcellen worden actiever zodat ze gifstoffen beter kunnen afvoeren. Met het Perricone Md Chlorophyll Detox Mask en de Detox Facial Night Cream van de Grown Alchemist is het begin al gemaakt.
 
Het Perricone Md Chlorophyll Detox Mask is een diepreinigende, gel-naar-klei masker die een diepe detox en zuivering geeft. De huid voelt, ziet er direct zachter, schoner en helderder uit.
 
Grown Alchemist, Detox Facial Night Cream is een geavanceerde ontgiftende nachtcrème die samen is gesteld met een complexe mix van Peptiden, Echinacea, Vitaminen, Hyaluronzuur en Essentiële Omega-vetzuren, die de huid ontgiften en regenereren. Het resultaat; een stralend en jeugdig ogend huid en de fijne lijntjes en rimpels worden verminderd.
 
Voor het beste resultaat gebruik je een maskertje één keer per week.
 
 

Stomen

Tijdens je detox kun je ook je gezicht stomen. De stoom zorgt ervoor dat onzuiverheden en bacteriën in de poriën losser komen te zitten. De hitte stimuleert het zweten en hierdoor worden de poriën geleegd.
 

Time to relax

Sta extra stil bij de rustmomenten die je pakt; ga op tijd naar bed, wandel een lang stuk (goed voor geest en lichaam), doe een meditatie en boek een heerlijke behandeling bij MYSC!
 
Detox je huid tijdens de La Colline Collageen SoUp behandeling. Het gezicht behandeld door middel van intensieve radiofrequentie, wat zorgt voor de mooiste resultaten. Je ontvangt ook nog eens €50,- extra korting op de La Colline Lift & Light Illuminating Neck Décolleté creme die ervoor zorgt dat de celstofwisseling wordt gestimuleerd.
 

Zweet afvalstoffen eruit

Ga regelmatig naar de sportschool en zweet je afvalstoffen eruit. Veel afvalstoffen worden namelijk afgevoerd via je zweet. Lekker naar de sauna kan ook als je echt niet van sporten houdt ;-). Pure Women Fatty Acid Metabolism willen je hierbij ook een handje helpen.
 
De Fatty Acid Metabolism van Pure Women is een formulering van l-carnitine, groene thee-extract en cafeïne. Dit zorgt voor een extra vetverbranding van het metabolism die leiden tot een verhoogde stofwisseling en een lagere vetopname.
 
Let op: dit product helpt niet bij afvallen als je alleen de capsule in neemt. Het gaat gepaard met goed en gezond eten en voldoende bewegen.
 

Beauty from inside out

Vergeet niet om genoeg water te drinken tijdens je detox. Vind je alleen water een beetje saai? Geef het dan een upgrade door komkommer, blauwe bessen of mint erbij te doen. Als het wat kouder is zoals nu, zorg dan dat je veel kruidenthee drinkt, bijvoorbeeld verse gemberthee (helpt ook weer bij de spijsvertering en is ontstekingsremmend) of witte thee (deze bevat van alle theesoorten de meeste anti-oxidanten).
 
Ook helpen de Multi vitamines van SugarBearHair je hierbij. De vitamine bevat o.a. Omega-3, Vitaminen B-12, C, D-2 en E om de energie, het haar en de huid van de vrouw een boost te geven.
 
Begin je ochtend met een ultimate detox smoothie. Wij hebben hieronder leuk receptjes voor jullie staan.
 
 

Het haar wilt ook wat

Last but not least, geef je haar ook wat rust. Met het haarmasker van OUAI lukt dat zeker! Het Ouai Treatment Masque Deep Conditioner, is een herstellend, genezend masker dat is geformuleerd om schade binnen enkele minuten te herstellen, waardoor strengen ongelooflijk zacht en glad worden na slechts één behandeling. Gemaakt met artisjokbladextract om in enkele minuten schade aan het haar te herstellen. Al na één behandeling voelt het haar ongelooflijk zacht en soepel aan.