Detox your body

Detox your body

De zomervakantie staat letterlijk voor de deur! Helaas heb je nog geen tijd gehad om in de gym te staan (of wel maar heh het is ook ineens al eind juli!) om in shape te komen. Dan is de Detox your body treatment de ideale oplossing om jouw benen weer in optimale conditie te krijgen!

De Detox your Body Treatment wordt geadviseerd in kuurvorm en bestaat uit 6 behandelingen van 45 minuten, 2 keer of 1 keer in de week. Binnen 3 of 6 weken gladde en strakke benen? Dat kan! Middels een intensieve bindweefsel massage gecombineerd met lymphedrainage massage therapie worden direct alle afvalstoffen afgevoerd en wordt vet afgebroken.

Onze beauty ambassador ging jullie voor!

Brand ambassador Dana: ''Vandaag mocht ik de ‘detox your body’ treatment ervaren. In mijn gezicht heb ik al eerder bindweefselmassage ervaren en dat was vandaag ook het geval op mijn benen in combinatie met lymphedrainage. Serieus direct na de behandeling al het effect zien, I love it!! Het is op sommige plekjes wat gevoeliger ivm de ophoping van afvalstoffen maar Romy brengt je helemaal op de hoogte en tja het effect is duidelijk en mag er zeker wezen! Hi stranddag zonder putjes''.