Dana's Natural Look - Perricone Make-up

Dana's Natural Look - Perricone Make-up

Wil je in 5 minuten fris en fruitig voor de dag komen? Dat kan met deze make-up look van Perricone. Check snel onze ‘How to’ video en get your natural make-up look in een hand omdraai. 

 

Stap 1 – Voedende crème

Perricone Face Finishing Moisturizer Tinted is een vochtinbrengende crème die een warme, heldere tint geeft en de huid tegelijkertijd voedt. De crème past zich aan aan de individuele huidtoon voor een natuurlijke en gezonde uitstraling. Breng de crème in de ochtend aan op een gereinigde huid. 

Stap 2 – Foundation 

Perricone No Foundation Serum is een vloeibare foundation met een verzorgende functie. De foundation die niet alleen oneffenheden egaliseert, maar er tegelijkertijd voor zorgt dat lijntjes, rimpels en poriën worden verminderd en dat de huid zijn elasticiteit en soepelheid terugkrijgt. Breng de foundation aan over de dagcrème. Schud het flesje goed voor gebruik. Dr. Perricone raadt 3 tot 4 druppeltjes foundation voor het hele gezicht aan. Herhaal dit voor meer dekking. De SPF 20 beschermt de huid en komt in 6 verschillende tinten.

Stap 3 – Bronzer

Perricone No Bronzer is een innovatief bronzing serum met vitamine C Ester om een warme, zonnige en gezonde teint te creëren en de contouren van het gezicht te benadrukken.Breng de bronzer lichtjes aan op het voorhoofd en op de jukbeenderen. 

Stap 4 – Blush 

Perricone No Blush dit unieke wangserum geeft een universeel rooskleurige gloed en past zichzelf aan, aan de tint die de jeugd simuleert.Blend de blush voorzichtig op de wangen. 

Stap 5 – Concealer 

Perricone No Concealer is ontworpen om multi-tasken met de kracht van een oogbehandeling. Deze lichtgewicht, romige No Makeup Concealer gaat onmiddellijk kleuronvolkomenheden en duisternis tegen met soja- en rijstpeptiden terwijl het werkt om donkere kringen, wallen, rimpels en verzakking na verloop van tijd zichtbaar te verbeteren. De SPF 20 beschermt de huid en komt in drie verschillende kleuren. Breng drie stippen aan op de onderste oogcontouren, één stip op de binnenste hoek en een stip op het bovenste ooglid. Druk zachtjes en beweeg met je vingertoppen, beginnend vanaf de buitenste ooghoeken tot de binnenhoeken en tot aan het ooglid. 

Stap 6 – Highlighter 

Perricone No Highlighter bevat o.a. Vitamine C Ester. Twee druppels van de vloeibare highlighter op de jukbeenderen volstaan voor een frisse en jeugdige glans. Licht reflecterende pigmenten zorgen voor een zacht, parelachtig effect en accentueren de jukbeenderen. De highlighter heeft een teint die geschikt is voor iedereen. De lichtgewicht, vloeibare textuur kan direct op het wenkbrauwbot, boven de wenkbrauwen of op het puntje van de neus worden aangebracht of worden gemengd met No Blush Blush en/of No Bronzer Bronzer voor extra helderheid.

Stap 7 – Mascara 

Perricone No Mascara is een 2-in-1 wimper behandeling en mascara, klinisch bewezen voor meer gelifte en vollere wimpers. Een revolutionaire en gespecialiseerde duo borstel en fijne tandkam zorgen voor een precise toepassing. Eén kleur past zich aan aan alle huidtinten.

Stap 8 – Lippenstift 

Perricone No Makeup Lipstick, een innovatieve lip treatment met Neuropeptiden om de lipcontouren te verbeteren en de rozige kleur van jeugdige lippen weer terug te halen, terwijl het verticale liplijntjes verzacht.