Creëer je eigen beauty spa at home

Creëer je eigen beauty spa at home

Aangezien we zo veel mogelijk thuis moeten blijven hebben de beautyexperts van MYSC speciaal voor jullie een samenstelling gemaakt om een SPA AT HOME te creëren. Niets is gezelliger dan samen met je dochter een spa behandeling te nemen, maar dan thuis. Kan zoonlief gezellig met papa gamen ;-). Hieronder lees je over heerlijke maskers, hoe je deze het beste kunt gebruiken en wat de effecten zijn. Maak er met je dochter(s) of gewoon lekker jezelf een gezellig moment van.
 
Als eerst hebben we een heerlijk masker van Biotherm voor jullie gekozen. De Biotherm Skin Best Wonder Mud zorgt onmiddellijk voor verbetering en een creëert een zijdezachte, gladde en frisse huid. Dit masker beschermt ook nog eens de jeugdigheid van de huid. Biotherm Skin Best Wonder Mud is voor iedereen geschikt die het beste resultaat uit het product wilt halen en dus perfect voor jou, je dochter of de hele familie. Kunnen jullie gezellig als moddermonster op de bank een filmpje kijken.

Effecten van Biotherm Skin Best Wonder Mud
- Werkt op uitstraling, versteviging en zuiverheid.
- De Biotherm Wonder Mud zorgt er voor dat de poriën worden verstrakt en gezuiverd.
- De textuur is snel-drogend en zonder parabenen.
- Is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige huid.
 
 
Als tweede hebben onze beautyexperts de PIXI PLUMP COLLAGEN BOOST & PIXI GLOW GLYCOLIC BOOST gekozen. Deze maskers geven de huid precies de juiste boost die het nodig heeft. De maskers van PIXI bevatten een hoge concentratie ingrediënten waardoor je direct geniet van resultaat.
 
Gebruik het Pixi Glow Glycolic Boost masker voor onze mini mensjes terwijl jezelf kunt genieten van het Pixi Plump Collageen masker.
 
Tips voor gebruik:
Breng heft masker aan op een gereinigd gezicht. Bekijk onze reinigingen hier om de huid optimaal te reinigen. Druk het masker langs de contouren van het gezicht aan, zodat je het hele gezicht goed bedekt. Houd de zones rondom de ogen vrij. Laat het masker 10 tot 15 minuten inwerken (drink bijvoorbeeld een kopje thee). Verwijder het masker en masseer het resterende serum over het gezicht, de nek en decolleté.
 
Een extra tip van de experts: bewaar de sheet maskers in de koelkast om een extra cool effect te krijgen en zwelling in het gezicht te verminderen.
 
En als laatst hebben wij speciaal NATURA BISSE C+C VITAMIN SOUFFLÉ MASK voor jullie geselecteerd. Dit is masker is als een ware energiecocktail voor de huid! Dit masker bestaat namelijk uit erg krachtige antioxidanten. De C+C-collectie zorgt voor een frisse en heldere uitstraling van de huid. De huid krijgt een oppepper, zonschade wordt hersteld en het vochtniveau in de huid wordt verbeterd. Net als jullie heeft de huid soms vitamines nodig en dit masker is een soort vitamineboost in de vorm van een masker voor jullie huid. De zijdezachte textuur, gecombineerd met een mediterrane mandarijngeur, maakt dit masker een traktatie voor de huid en zintuigen.
 
Tips voor gebruik:
Laat het masker 15 minuten intrekken, zodat de waardevolle ingrediënten van Natura Bisse C+C Souffle Mask de huid kan verjongen, voeden en versoepelen. De Hydro-24 Complex garandeert optimale hydradatie voor een gezond en stralend gezicht.
 
P.s vergeet je ons niet te taggen? Wie weet delen wij jouw verhaal en kom je voorbij op ons Instagramaccount @myscparfumerie gebruik de #spaathome. Wij kijken uit naar jullie foto’s.

Heel veel plezier en geniet ervan!
 
Liefs,
 
De MYSC beautyexperts