Creëer een frisse oogopslag met deze favoriete musthaves!

Creëer een frisse oogopslag met deze favoriete musthaves!

We zitten midden in de winter! Maar wat betekent dit eigenlijk voor de huid? De huid vraagt om meer verzorging! Denk aan een rijke, volle crème die de huid voedt en hydrateert. Helaas vergeten we vaak één hele belangrijke stap in ons verzorgingsritueel. Namelijk; de ogen! Gelukkig weet onze specialiste Romy hier genoeg over te vertellen!

Romy's facts

- De huid rondom de ogen heeft andere behoeften dan de rest van het gelaat. Dit komt doordat de huid rond de ogen minder elastisch is en weinig talgklieren bevat. Resultaat: Een snel gedehydrateerde huid.

- De ooghuid is een stúk dunner dan de rest van het gezicht.

- Rondom de ogen verschijnen vaak de eerste tekenen van veroudering. 

Om toch te ontsnappen aan de tekenen van veroudering is het belangrijk dat je goede huidverzorging gebruikt. Dit houdt de huid in goede conditie, wat resulteert in een gladdere en jonger uitziende huid. Romy haar favoriete verzorging is op dit moment Perricone MD - Brightening Eye Cream.


Perricone MD - Pre:Empt Brightening Eye Cream

Deze oogcrème is speciaal ontwikkeld voor de jonge huid. Vaak wordt er gedacht dat een oogverzorging op jonge leeftijd niet nodig is, maar dit is zeker niet het geval! Om de jeugdige uitstraling zo lang mogelijk te behouden, is het juist belangrijk passende verzorging te gebruiken. Dit is dan ook het doel van de oogcrème van Perricone MD. Het draait bij dit product niet om de reparatie van lijntjes, maar juist om de jonge huid zo lang mogelijk jong te houden! Verder creëert de oogcrème een verhelderende blik en gaat donkere wallen en fijne lijntjes tegen. Op dit moment is Pre:Empt Brightening Eye Cream echt mijn favoriet! 


La Colline - Eye Lift Essence

Eye Lift Essence is een doeltreffende oogcrème die direct verschil laat zien. De oogcrème wordt ook wel 'het strijkijzertje' genoemd. Dit komt omdat de crème, na het aanbrengen, de huid rondom de ogen direct glad strijkt! Dankzij de oogcrème voelt de huid direct steviger en worden de donkere kringen aanzienlijk verminderd. Een ideaal anti-aging product voor direct resultaat!


La Colline - Cellular Vital Eye Mask

Wil je toch nog wat extra verzorging? Gebruik dan een oogmasker. Cellular Vital Eye Mask is een masker die de huid beschermt tegen de schadelijke invloeden van het dagelijks leven. Ook beschermt en verstevigd het masker de tere huid rondom de ogen. Verder heeft het direct een verhelderd effect op de donkere kringen! Dus wil je de huid rondom de ogen even een frisse boost geven? Gebruik dan 1 tot 3 keer per week het Cellular Vital Eye Mask van La Colline!


La Colline Eye Focus Treatment

Voor een optimaal resultaat is het van belang om de huid te blijven prikkelen. Dit doe je door regelmatig naar de schoonheidsspecialiste te gaan! Deze specialist kan precies zien wat jou (oog)huid nodig heeft en hier eventueel direct een behandeling op aanpassen. Een voorbeeld van een behandeling voor de huid rondom de ogen is de La Colline Eye Focus Treatment. In deze behandeling onderga je een uitgebreide manuele bindweefselmassage in combinatie met hoogwaardige werkstoffen in het daarvoor ontwikkelt oogmasker. 

Bekijk de behandeling in de onderstaande video:

 

Wilt u nog meer informatie over huidverzorging? Romy en de andere MYSC-specialisten staan altijd voor u klaar om u te voorzien van een passend advies! Kom langs bij MYSC Parfumerie of bel via 010 501 15 41.