Clean hands, Healthy life

Clean hands, Healthy life

Ook wij kunnen er helaas niet meer omheen, het Coronavirus. Wij geven daarom een korte update hoe wij binnen MYSC voorzorgsmaatregelen treffen en hebben wij wat algemene informatie.
 
In Nederland is het coronavirus inmiddels bij meerdere mensen aangetoond. Bij patiënten in Nederland wordt nauwkeurig in kaart gebracht met wie de patiënt contact heeft gehad. De GGD Gemeentelijke Gezondheidsdienst monitort alle contacten om de kans op verspreiding van de ziekte zo klein mogelijk te houden.
 
MYSC parfumerie
Bij MYSC doen wij ons uiterste best om zo hygiënisch mogelijk te werk te gaan, daarom desinfecteren wij zowel de handen van de behandelend specialist als de handen van de cliënt en hebben we bij de waterkranen desinfecterende gel geplaatst en werken onze specialisten met mondkapjes en handschoenen.
 
Wij volgen de richtlijnen van de Rijksoverheid, het RIVM en de landelijke GGD. Dit betekent dat MYSC gewoon geopend is, tenzij de GGD anders adviseert. Op dit moment is dit niet aan de orde.
 
Indien je last hebt van koorts en/of andere klachten aan de luchtwegen, willen wij je vragen de afspraak te verzetten tot je volledig bent hersteld. Dit ter bescherming van onze andere cliënten en van ons team.
 
Clean hands,  Healthy life
Om jezelf zo goed mogelijk te beschermen tegen het Corona virus hebben wij een paar producten op een rijtje gezet om je handen intensief te reinigen en je weerstand een boost te geven.
 
Hydrateert en houdt de huid zacht. Kan worden gebruikt als handzeep of body wash.
 
Grown Alchemist Hand Wash Sweet Orange Cedarwood & Sage is een zachte gel handzeep ik met huidverzachtende en voedende ingrediënten die de huid grondig reinigt, verfrist en kalmeert.
 
Pure Man Intense D-fence Complex Plus bevat het geïsoleerde aminozuur l-glutamine. Aangevuld met ijzer, vitamine D en C en zink als bijdrage tot de normale functie van het immuunsysteem
 
Beauty Supps is een ondersteunende supplementen- lijn die door speciale ingrediëntsamenstelling een gerichte focus op de gezondheid, de huid en de vitaliteit heeft.
 
Online 24/7
Liever het huis niet uit? Onze gehele collectie kan ook online worden besteld. Dit kan door middel van:
 
Tel:  010 501 15 41   info@mysc.nl   Online: www.mysc.nl
 
Onze Beauty Advisors staan je maandag t/m zaterdag te woord en kunnen je order telefonisch verwerken. Ook via de mail kun jij je bestellingen plaatsen of bestel direct via onze website. Voor onze Chanel fans maken wij dit keer een uitzondering en kun je je favo Chanel producten ook via de mail of telefonisch doorgeven!
 
Door to door delivery
Woon je in Rhoon of Poortugaal en wil je liever de deur niet meer uit door het Coronavirus? Geen probleem! MYSC komt gewoon naar jou toe! In Rhoon en Poortugaal komen we zelf de pakketten langsbrengen zodat je jouw beautyproducten nog dezelfde dag in huis hebt! Woon je buiten deze regio, dan sturen wij de producten kosteloos naar je op.
 
With lots of love,
 
Team MYSC