Cadeautips voor de sportieve vader!

Cadeautips voor de sportieve vader!

Staat jouw vader in zijn vrije tijd het liefst in de sportschool, op het voetbalveld of is hij niet van zijn racefiets af te slaan? Dan zit je met onze cadeautips voor de sportieve vader helemaal goed! Na een intensieve workout kan hij zich heerlijk opfrissen met de verkwikkende bath & showergel van Molton Brown. De mannelijke geuren met aquatische noten van Guerlain en Bvlgari geven hem vervolgens precies de juiste energieboost die hij nodig heeft!

 

    De ideale man is een mythe, maar met L'Homme Idéal Sport maakt Guerlain deze mythe werkelijkheid. De ideale Eau de Toilette Sport? Stimulerende verse kruiden, verkwikkende aquatische noten en een onweerstaanbaar spoor van amandel. Frisse varen zorgt ervoor dat je atletische potentie gestimuleerd wordt. De ideale flacon? Mannelijk, luxueus en elegant. Een vierkante, geslepen flacon met strakke lijnen en unieke diepblauwe zijden die mat gelakt zijn.
Molton Brown is een prachtig merk met een ruim assortiment aan bath- en douchegel, bodylotion en handverzorgingsproducten. Maar ook voor heren hebben ze een aantal heerlijke producten voor bijvoorbeeld onder de douche. Ook nu lanceren ze weer een heerlijk verfrissende bath - en showergel van Molton Brown. Geïnspireerd op het leven aan de kust! Ervaar & geniet!
Met zijn steile kusten, stormachtige golven en zuivere lucht is de Atlantische Ocean sinds vanouds weer op weg naar nieuwe avonturen en ervaringen. Aqva Atlantique is de pure energie van de Atlantische oceaan, in een mannelijke Eau de Toilette die de kracht, sensualiteit en unieke karakter van de oceaan bevat. Een gewaagde en frisse geur dat water combineert met Citrus noten tot een oceanisch akkoord.

Wil je meer informatie over de bovenstaande creaties of over een ander product? Onze specialisten staan voor u klaar om u te voorzien van een persoonlijk advies!