Cadeau Perricone! Glow your skin!

Cadeau Perricone! Glow your skin!

ACTIE! Een prachtige stralende huid dankzij Perricone!

Geef je huid een fantastische boost met een heerlijk, verwennende Perricone behandeling bij MYSC beautysalon of koop de prachtige producten bij MYSC Parfumerie. Nu met cadeau!

De bijzondere producten van Dr. Perricone zijn uniek én werken doeltreffend in de huid. Dit is natuurlijk precies wat je huid nodig heeft om de feestdagen stralend tegemoet te gaan!

Bij MYSC Beautysalon kunt u terrecht voor veel verschillende behandelingen. Alle behandelingen worden door onze deskundige specialisten uitgevoerd. Bij een aantal behandelingen wordt er gebruik gemaakt van het merk Perricone. Denk hierbij aan een Dr. Perricone Instant Detox, waarbij de huid intensief wordt gereinigd gevolgd door een bindweefselmassage. De behandelingen met Dr. Perricone zijn zeer doeltreffend en zorgen voor direct resultaat. Bent u nieuwsgierig naar de behandelingen met Perricone? Bekijk dan -hier- ons ruime aanbod behandelingen. 
 

Natuurlijk zijn alle Dr. Perricone producten ook verkrijgbaar in onze parfumerie. Hier bent u van harte welkom om kennis te maken met de producten en u breed te laten informeren door onze specialisten. Voor iedere huid een bijpassend advies!

Op dit moment is er een leuke actie bij MYSC Parfumerie. Zo ontvang je nu bij besteding van €150,- aan Perricone producten een No Blush Blush t.w.v. €52,- cadeau!