BOOST YOUR SKIN VITALITY

BOOST YOUR SKIN VITALITY

Boost your skin vitality
Voelt jouw huid in de winter ook snel droog aan? Wij laten met welke producten je huid extra weerstand opbouwt.
 
1. Protect your skin
Je weet dat het belangrijk is om naar de sportschool te gaan voor een gezond en healthy lichaam, maar waarom zou je niet denken aan een workout voor je gezicht?
 
Met de COUCOU rollers bied je een luxe spa-ervaring in je eigen huis door een beetje 'me-time' toe te voegen aan uw drukke dagelijkse schema's.
 
Amethist is een van de meest populaire edelstenen en om goede redenen. Ze hebben een lange geschiedenis in het helpen van mensen op verschillende manieren. Deze paarse kwarts edelstenen worden gedragen om mensen te beschermen, de geest te kalmeren en verslavingen te helpen beheersen. Of het nu in sieraden wordt gedragen of in een face roller wordt gesneden, het is bekend dat het de gezondheid en het algehele welzijn verbetert.
 
Moge het kwarts bij je zijn
Amethist is de steen van spirituele bescherming en zuivering en reinigt het energieveld van negatieve invloeden. De edelsteen is door de eeuwen heen gebruikt als een kalmerende steen en er wordt gezegd dat het een van de krachtigste helende stenen is die er zijn. Amethist kan stress en negatieve omgevingsenergieën blokkeren. Ook wordt er aangenomen dat het buitengewoon gunstig is voor de geest waardoor je je meer gefocust en onder controle voelt. Last but not least, het is bekend dat het helpt bij besluiteloosheid, gezond verstand en spiritueel inzicht. Voor uw fysica wordt aangenomen dat Amethist hormonen stimuleert en het metabolisme afstemt, het bloed reinigt en emotionele, fysieke pijnen verlicht.
 
Het verschil tussen de 3 schoonheden? 
Jade: helpt het zenuwstelsel, brengt balans tussen lichaam en geest en verdrijft slechte energie.
Rozenkwarts: trekt zelfliefde, liefde voor anderen aan en verhoogt het zelfvertrouwen.
Amethist: de beschermende, het heldert en focust de geest.
 
Gebruik
'S Avonds is het goed te gebruiken om een serum of vochtinbrengende crème in te rollen omdat het de absorptie van jouw product verbetert (niet te vergeten dat het gewoon hemels voelt). Een beetje zelfliefde was nog nooit zo eenvoudig.
 
 
2. Natuurlijk botox zonder naalden
Dit ultra-effectieve plantaardige serum met geavanceerd hyaluroncomplex voor alle huidtypen van Grown Alchemist laat fijne lijntjes verdwijnen. De Instant Smoothing Serum is een zeer krachtig natuurlijk anti-aging elixir met verbluffend en direct zichtbaar 'plumping' resulaat.
 
Tip: Breng het serum aan met de Coucou roller voor een voller en meer gehydrateerde huid!
 
3. Pixi perfect
Deze ultrarijke crème van Pixi is doordrenkt met ceramiden en rozenolie om de huid diep te hydrateren voor een gezonder, soepeler uiterlijk. Antioxidant-rijke botanische stoffen helpen de elasticiteit van de huid te verbeteren en beschermen tegelijkertijd tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
 
4. Get that inner strenght
Ook je lichaam voelt in de winter wat/veel droger aan. Dat komt omdat de droge, koude buitenlucht een uitdrogend effect heeft. De warme douches die je neemt om op te warmen of de kachel die je lekker hoog zet, maken het helaas nog een beetje erger.
 
Voorkom dat je last krijgt van een strak of kriebelig gevoel door je body royaal te verwennen met een voedende bodylotion voor een droge huid of een zachte bodyolie.
 
De bodyolien van Aromatherapy helpen zeker met een verwenmomentje voor jezelf. Aromatherapy Associates’ Inner Strength-collectie is een musthave voor iedereen die de geest weer in balans wil brengen. 
 
TIP: Masseer de Inner Strenght Body Oil op je lichaamshuid na het douchen voor een moment van verfrissing. Om het ritueel te vervolledigen, kun je dit product ook combineren met de Revive Body Gel.
 
5. Lippen om te zoenen
Waarschijnlijk ervaren we het allemaal zelf, je lippen en de eeuwige droogte. Denk je eindelijk dat je ervan af bent maar dan begint het weer opnieuw. Doordat je lippen geen talgkliertjes bevatten, missen je lippen een vettig laagje dat uitdrogen voorkomt. Dat beschermende laagje moet je er dus zelf opbrengen!
 
Met Guerlain kom je er wel want de supertips is de lip-held van Guerlain! Ongelooflijk rijk en hydraterend, met druivenpitextract, voor zachte, gladde, volumineuze lippen in één stap.