Back to work edition

Back to work edition

Het is niet omdat je vakantie achter de rug is dat je ook meteen die zomerse vibes samen met je koffers op de zolder of in de kelder moet gooien. Maar een beetje motivatie kunnen we natuurlijk wel gebruiken! Wij geven enkele tips om er weer voor de volle 100 % aan de slag te gaan.
 
  1. Neem de vakantie mee naar werk

Upload een paar vakantiefoto’s als screensaver op je telefoon en laptop. Roep je fijne vakantieherinneringen op door je favoriete vakantiemuziek te draaien. Een playlist op spotify is zo gemaakt!
 
  1. Boost jouw mood

De Morning Boost van YVRA geeft je een verrukkelijke, uitnodigende gemoedstoestand. Kortom: perfect om de dag vol energie te beginnen. De Morning Boost geeft je een verrukkelijke, uitnodigende gemoedstoestand. Kortom: perfect om de dag vol energie te beginnen.
 
  1. Neem je vakantielunch mee

Na twee weken tapas en cocktails is je summer body weer helemaal uit balans en dat is helemaal prima! Ga nou niet direct aan de sla en geniet ook op het werk nog enkele dagen van de vakantie hapjes. Neem daarom zelf een pastasalade mee of ga heerlijk je collega’s lunchen buiten, op een bankje! Zo houd je je vitamine D-gehalte on point en droom je nog even weg naar de Costa del Sol.
 
  1. Rock je looks

Met een mooie Denise Roobol laptop/work bag, een paar classic gold LOTT.gioielli oorbellen en Setting Powder van Laura Mercier dat de gehele dag blijft zitten, moet dat sowieso al lukken.
 
  1. Jouw vakantiebestemming in een flesje

Waan je naar de oevers van de Nijl en ons meevoert naar het hart van het oude Egypte. Herbal Aquatica, een onmiskenbare schat. Een zwoele zomerse geur die je vakantie zelfs op kantoor verlengt!
 

Let's rock, want met deze MYSC 'back to work' items ga je fluitend door je werkweek heen.