Are you ready fort he summer?

Are you ready fort he summer?

Er komen weer heerlijk warme dagen en zwoele avonden aan én die vragen om zomergeuren! We drie mooie geuren van Montale die voldoende pit hebben om lang te blijven hangen. En we hebben twee frisse zomergeuren uit de Aqua Allegoria lijn van Guerlain die je heerlijk kunt dragen in de zon.
 
Orange Soleia, is één van de nieuwe geuren binnen de Aqua Allegoria-collectie van Guerlain.
 
De Guerlain-parfumeur creëert ieder jaar een Aqua Allegoria-geur met de frisheid van een cologne en de kracht van een Guerlain-parfum. De rode draad van de collectie is bergamot, een citrus vrucht, die bekend staat als ‘Calabrisch groen goud’, het belangrijke ingrediënt in de Guerlain collectie en dus heerlijk voor een frisse touch up op het strand!
 
Orange Soleia is een zonnige, sappige Eau de Toilette (edt) die de verrukkelijke bloedsinaasappel en citrus boomgaarden van Sicilië oproept. De geur belichaamt de geest van bloedsinaasappel, versterkt door de stimulerende frisheid van bergamot en extracten van hout.
 
Granada Salvia de andere nieuwste creatie uit de Aqua Allegoria lijn neemt je mee op een trip naar Spanje. Granada Salvia is een sprankelende Eau de Toilette die doet denken aan prachtige tuin in Andalusië, Spanje. De geur bevat noten van voortreffelijke granaatappel, doordrenkt met een vleugje salie en noten van witte musk.
 
TIP: Wist je dat de geuren uit de Aqua Allegoria lijn met elkaar te combineren zijn? Zo kun je Granada Salvia goed combineren met Rosa Rossa en Orange Soleia met Pamplelune of Ginger Picante.
 
Deze maand lanceerde Montale Parfums niet 1 niet 2 maar liefs 3 nieuwe geuren! De eerste, Velvet Fantasy met zonne-noten, bloemig-fruitige nectarnoten en de zachtheid van musk. Met de nieuwe creatie inspireert Montale ons om onze fantasieën waar te maken en te genieten van elk moment. "Wees je eigen fantasie!" zegt Montale.
 
Montale komt met zijn nieuwe creatie voor degenen die de voorkeur geven aan wierook, oudh en leer. Oudrising bestaat uit explosieve topnoten van bergamot, roze grapefruit en peper vermengen zich met tonen van roos, jasmijn, labdanum, zwarte thee en gerookt hout. De samensmelting van de kracht en elegantie van Oud onthult harsachtige toetsen van wierook om onstuimige tonen van leer, tabak, vanille en amber te componeren.
 
Geïnspireerd door een denkbeeldige vogel die een gevoel van vrijheid uitstraalt en de liefde predikt die het merk Montale heeft voor dieren en onze prachtige planeet, ontdek in deze specifieke tijd, OUDRISING. Omdat het tijd is om te accepteren dat de planeet niet alleen van de mensheid is.
 
De Montale Paris-collectie werd nogmaals aangevuld met een parfum waarin oudh centraal staat, Oud Tobacco. Dit keer in een oriëntaalse compositie waarin warme en fluweelzachte aroma's van tabak, opgewarmd door de balsemachtige warmte van tonkabonen en verrijkt met de mystiek van wierook. De geur biedt tevens kruidige tonen, komijn en sumak om precies te zijn, in contrast gebracht met citrus en sprankelende oranjebloesem in het hart van de geur.
 
Bezit de stad met Oud Tobacco, de nieuwe smoking hot geur van Montale.
 
Al met al weer mooie geuren om de zomer goed te beginnen!