Are you already Summerproof?

Are you already Summerproof?

Net als de rest van Nederland kunnen wij ook niet wachten op de zomer! Om al lekker in de zomersferen te komen heeft MYSC ''the summer checklist'' opgesteld met heerlijke zomerse geuren. 

Droom weg in een frans bloemenveld met Cassili van Parfums de Marly, drink cocktails onder een palmboom met Solar Bloom van Clean Reserve of ga op reis naar Italië met Acqua di Parma. 

CADEAU VOOR JOU: Bij aankoop vanaf €50,- aan Guerlain producten een luxe miniatuur geur van Guerlain cadeau! Actie loopt t/m vrijdag 24 mei.

 

Een eeuwenoud Chinees beautyritueel herleeft! Geroemd als de: ‘work-out voor het gezicht’, ‘natuurlijke face-lift’, ‘gezichtsafslanker’ en ‘verjongende beautytool met helende werking’

De rollers stimuleren de bloedsomloop, verminderd donkere kringen, lift en verstevigd de huid. Je skincareproducten worden beter opgenomen tijdens gebruik van de roller én de roller heeft een verkoelende, ontspannende werking.

Naast de werking is de uitstraling ook helemaal hip. Leuk om cadeau te geven én om te krijgen. Shop deze hippie beauty online of in de parfumerie.

*Actie loopt t/m 24 mei, maximaal één miniatuur per persoon en zolang de voorraad strekt!