All eyes on you!

All eyes on you!

De juiste oogcrème kan wonderen verrichten omdat de gevoelige huid rond de ogen wel wat extra aandacht kan gebruiken. Verzorg en verstevig je oogcontouren daarom met behulp van één van de voedende oogcrèmes van La Colline. Een goede oogcrème helpt niet alleen om er fris en wakker uit te zien in de ochtend, maar verzorgt de huid rondom de ogen ook en gaat rimpels en fijne lijntjes tegen.
 
Krijg nu bij aankoop van La Colline Moisture Boost Cellular Eco-hydration Treatment of La Colline Cellular Advanced Vital Night Elixir één van onderstaande oogcrèmes cadeau! Je hebt de keuze uit:
 
Dit is een verrassend lichte en fijne crème, die snel door de huid wordt opgenomen. Hydraterende anti-aging formule voor de oogcontour, die een comfortabel gevoel combineert met effectieve antirimpelwerking. De oogcontour straalt met een jeugdige schoonheid, is verzacht en goed beschermd.
 
Een verzachtend en verstevigend oogserum dat glans aan de oogcontour geeft. Een hibiscus extract en het anti-aging CMAge® Complex hebben een liftend effect voor een verstevigende en een gehydrateerde huid rond de ogen. De huid rond de ogen is ‘gelift’ en ziet er steviger uit.
 
Deze oogcrème is het middel tegen wallen, kringen, tekenen van vermoeidheid, opgezwollen oogleden… dankzij de doorbloeding bevorderende werking (korenbloem, malva) en verzachtende werking (roos, sint-janskruid) herstelt, hydrateert en verzacht deze gel wallen en tekenen van vermoeidheid. Uw blik straalt van frisheid.
 
Laat bij het afrekenproces weten welke oogcrème je graag zou willen ontvangen
(één oogcrème per order, zolang de voorraad strekt).