Acqua di Parma, ontdek welke lijn bij jou past. Voor hem

Acqua di Parma, ontdek welke lijn bij jou past. Voor hem

Acqua di Parma is een toonaangevende speler op de luxemarkt, dankzij de productie van een reeks echte meesterwerken van traditioneel Italiaans vakmanschap. Het begint allemaal in 1916 toen de Italiaanse baron, Carlo Magnani besloot een geur tijdens zijn reis te creëren die bestemd was voor tijdloos succes, Colonia. Inmiddels heeft het assortiment zich uitgebreid met de zomerse eau de toilette Blu Mediterraneo, Signatures of the sun en barbierre lijn.
 
Colonia van Acqua di Parma is tijdloos, geliefd en duurzaam. Deze iconische geur gemaakt van zonnige Siciliaanse citrusvruchten is een elegante en frisse belichaming van het beste van Italië. Met een citrus achtig bloemenhart van een mix van lavendel en damastroos, wordt de verfijnde geur van deze eau de cologne afgerond met houtachtige tonen van vetiver, sandelhout en patchoeli aan de basis.
 
De geuren die de charme van de Italiaanse Middelandse Zee oproepen. Warme zonnestralen op je gezicht en een heerlijk zachte zeebries door je haren, dat is waar het Acqua di Parma Blu Mediterraneo aan doet denken. Deze populaire parfum-lijn biedt een serie frisse geuren voor mannen en vrouwen. De beleving begint al bij de intens blauwe kleur van het flesje die je doet denken aan relaxte zomers aan de Middellandse Zee.
 
Ontdek wat de Blu Mediterraneo lijn jou te bieden heeft.
 
Deze lijn van Acqua di Parma staat voor zonovergoten interpretaties van kostbare ingrediënten. Met geselecteerde ingrediënten van over heel de wereld worden ze zo gedistilleerd dat ze de puurste essentie vastleggen.
 
Vijf geuren zijn re-releases uit de collectie, Oud, Leather, Sándalo, Ambra en Quercia) en vijf zijn nieuw, Camelia, Osmanthus, Sakura, Vaniglia en Yuzu. Ontdek welke bij jou past.
 
Acqua di Parma Colonia Club is een innovatieve herinterpretatie van de klassieke Colonia creatie uit 1916. De parfumeurs hebben het aangedurfd om de geur van lavendel en geranium in het hart te combineren met een vleugje munt in de topnoot. Door de krachtige basis met amber, musk, en Haïtiaanse vetiver is Acqua di Parma Colonia Club een eau de cologne die klasse en levenslust uitstraalt.
 
Colonia Club, voor de gentleman die zijn leven met passie leeft en die zich graag altijd en overal onthult in de frisheid van dit parfum.