A Beautiful skin start from within!

A Beautiful skin start from within!

Met kijk op de goede voornemens starten veel mensen in 2017 het nieuwe jaar met een healthy lifestyle. Daarom heeft MYSC Parfumerie een aantal producten op een rijtje gezet die de gezondheid bevorderen! Met kennis met..

Perricone Superberry Acai Powder

De Superberry Powder with Acai van Perricone bevat rode vruchten en Acai, een zeer sterke antioxidant wat door Dr. Perricone wordt beschreven als superfood, wat enorm veel energie geeft en als een sterke ontstekingsremmer werkt die de functies van alle organen beschermt. De Superberry Powder herstelt het gebrek aan energie en bevordert de algehele gezondheid van de huid en vermindert de tekenen van veroudering.

Beauty Supps

Beauty Supps is een ondersteunende supplementen- lijn die door ingrediëntsamenstelling een gerichte focus op de gezondheid, de huid en de vitaliteit heeft. Uit onderzoek is gebleken dat de voedingswaarde in ons voedsel in een periode van 50 jaar sterk is afgenomen, vooral in groente, fruit en vlees. In de praktijk blijkt dat wij toch niet altijd voldoende juiste voedingsstoffen eten, vaak door de drukte van ons dagelijks leven. Iedereen kent wel de momenten waarop de behoefte ontstaat gezonder te leven. Dan biedt Beauty Supps u de ideale oplossing.

NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW!

Een nieuw product in ons assortiment: Beauty Supss Ultra Green! 

By MYSC Parfumerie hebben we ook een orthomoleculair huidspecialist, die u een uitgebreid persoonlijk advies kan geven. Kom langs in de Parfumerie of bel voor meer informatie!