Anti-cellulite & lifting Body kuur

Anti-cellulite & lifting Body kuur

Wilt je gladde en strakke benen? Kies dan voor een intensieve Anti-cellulite & Body kuur. Deze kuur bestaat uit 6 anti-cellulite behandelingen.

Bindweefselmassage:
Is een ware workout voor je huid! Een bindweefselmassage is een intensieve massage die de doorbloeding van de huid activeert én daardoor vormen zich nieuwe collagene en elastine vezels.

Cupping:
Cupping is een eeuwenoude alternatieve geneeswijze die zijn oorsprong vindt in de traditionele Chinese geneeskunde. Cupping gebruikt zuigkracht (vacuüm) om de huid en het onderliggende weefsel te behandelen. De glazen cups worden op de huid geplaatst en handmatig of met een pomp vacuüm gezogen, waardoor ze het ondergelegen weefsel omhoogtrekken. Vervolgens blijven de glazen cups ongeveer 15 minuten op hun plek zitten. De resultaten zijn indrukwekkend - de massage vermindert pijn en zwellingen, maakt verkleefd littekenweefsel los en gaat blokkades en spierknopen tegen. Bovendien is de behandeling ook nog ontstekingsremmend. Een echte alleskunner dus, deze massage.
 
Good to know
Schrik niet wanneer je na cupping in de spiegel kijkt. Methoden van de cupping kunnen blauwe of rode plekken achterlaten die een paar dagen en soms ruim een week zichtbaar blijft. De oorzaak van deze plekken is de hoge druk die de cups op de bloedvaten uitoefenen.

Nu van €570,- voor €475,-!

€ 475,- (6x 30 min.)