Over MYSC

MYSC, dé parfumerie & beautysalon in Rhoon & Rotterdam waar de klant zich écht thuis voelt. Waar de mooiste merken hand in hand gaan met deskundig en persoonlijk advies. Waar mannen zich minstens zo comfortabel voelen als vrouwen. Waar een unieke ambiance je betovert. Dát is MYSC.

Bij ons kom je terecht in een prachtige parfumerie met beautysalons waarbij je naast ontspanning ook een stukje gezelligheid kunt vinden! Wij bieden verschillende behandelingen, van huidverbeterende gezichts en body treatments tot CND Shellac behandelingen en brow treatments aan onze Brow Bar.

Dus ben je toe aan een verwenmomentje of heb je een leuke avond op de planning staan? Dan zullen wij je daarbij helpen! MYSC de Beauty Hotspot van Nederland waar je terecht kunt voor de nieuwste musthave geuren, laatste make-up trends en mooiste skincare. 

Geniet van een heerlijke cappuccino of gezond fruitwater aan de bar en laat je meenemen door onze beautyexpert in de wereld vol beauty in onze prachtige parfumerie met beautysalons. 

Wil je nog meer te weten komen over MYSC, bekijk dan een van de pagina's hieronder:

Treatments en meer >>     MYSC Team >>