De leukste cadeautips van MYSC!

 

Holiday Gifts - Wishlist

Het is weer bijna zo ver! De feestdagen komen er weer aan.. Dit betekend dat het éindeloos zoeken naar bijzondere cadeautjes weer kan beginnen. Gelukkig heeft MYSC een aantal cadeautips om het zoeken naar leuke, originele cadeaus voor de decembermaand een stuk gemakkelijker te maken!

 

The Perfect scent is a Gift!
Mrs. Design staat bekend om haar stijlvolle, persoonlijke geurkaarsen. De geurkaarsen zijn verkrijgbaar in verschillende designs, waaronder kaarsen voor hem & haar, een baby collectie en natuurlijk trendy quotes die niet mogen ontbreken in iedere huiskamer. Naast de ontworpen designs, is het ook mogelijk een eigen unieke geurkaars te ontwerpen! (minimale afname 6 stuks) Geef je eigen tekst aan ons door en je ontvangt binnen een week nog je eigen unieke geurkaars. Leuk om te geven en om te krijgen! Bekijk hier de hele collectie.

 

 

Kies voor een luxe cadeau..

Iets wat áltijd goed is: Een luxe cadeauset! In het ruime assortiment vind je prachtige cadeausets voor hem en haar! Kies je voor een een set met verrassende parfum en bijpassende bodylotion? Of een luxueuse product voor in bad of onder de douche? Keuze genoeg!