Privacy

MYSC parfumerie MYSC parfumerie, gevestigd aan Rijsdijk 11 3161 HK Rhoon, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens: www.mysc.nl | Rijsdijk 11 | 3161 HK Rhoon | 010 501 1541

MYSC.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verstrekt vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.

Juridische gronden gebruik persoonsgegevens
Zoals in de wet aangegeven, moet MYSC kunnen aantonen wat de ‘juridische gronden’ zijn om persoonsgegevens te gebruiken. MYSC heeft persoonsgegevens nodig om de overeenkomsten na te komen. Denk hierbij aan het bestellen van een producten, bezorgen van producten, retour & reparatie of het contact opnemen met de MYSC-klantenservice.

Ook vinden we een persoonlijke, optimale service erg belangrijk bij MYSC! Ondanks deze uitgebreide service, houden we altijd rekening met de privacy van onze klanten. Hierbij is er sprake van ‘gerechtvaardigd belang’. Denk hierbij aan; contact met de klantenservice, MYSC mailing, uw persoonlijke account, bezoek aan de MYSC website, social media en diverse acties.
 

Wie heeft toegang tot de persoonsgegevens
MYSC zal ten alle tijden de persoonsgegevens alleen doorgeven aan andere partijen, wanneer dit écht nodig is. Denk hierbij aan partijen zoals: bezorgpartners, leveranciers, productondersteuning, betaalpartners en technische dienstverleners. Dit alleen wanneer persoonsgegevens noodzakelijk zijn voor het nakomen van de overeenkomst of het optimaliseren van de service. Bijvoorbeeld bij het bezorgen van de bestelde producten en het adviseren van de klanten.

Partijen zoals media- en advertentiebureaus en onderzoeksbureaus komen in beeld zodra we persoonlijk advies willen geven of gerichte advertenties laten zien. De partijen die van ons toegang krijgen tot je gegevens, mogen deze alleen gebruiken om jou een dienst te leveren namens MYSC. Tenzij ze zelf verantwoordelijk zijn voor het verkrijgen en beschermen van je gegevens. Persoonsgegevens worden nooit verkocht aan derden!
 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
MYSC parfumerie gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. MYSC parfumerie gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/
 

Opslaan/beveiliging van de persoonsgegevens
De gegevens van onze klanten worden bewaard op verschillende databases. Er zijn zeer strenge beveiligingsmaatregelen die constant worden geüpdatet. MYSC bewaart de persoonsgegevens in een formaat dat de identificatie van de gegevens toelaat.

Welke gegevens worden er opgeslagen?

- Voor- en achternaam
- Geslacht
- Geboortedatum
- Geboorteplaats
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- IP-adres
- Internetbrowser en apparaat type
- Bankrekeningnummer

MYSC parfumerie neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@mysc.nl

Hoelang worden de gegevens bewaard
Voor het bewaren van de gegevens zijn er vaste termijnen opgesteld:

- Het bewaren van de cameragegevens (zonder verdachte omstandigheden) > 6 maanden;
- Het bewaren van inactieve klantaccount > 7 jaar;
- Het bewaren van factuur- betaal retour- en bestelgegevens > 7 jaar;
- Het bewaren van inschrijvingen nieuwsbrief en mailing > 7 jaar;

Voor de belastingdienst zijn wij verplicht uw gegevens 7 jaar lang te bewaren in onze financiële administratie.
 

Uitschrijven en aanpassen/verwijderen persoonsgegevens
Persoonsgegevens kunnen altijd worden aangepast door de desbetreffende persoon. Via de website www.mysc.nl kunnen de persoonsgegevens worden aangepast/verwijderd in het account. Tevens is het mogelijk het account (en daarmee alle persoonsgegevens) volledig te verwijderen. Ook kan er contact worden gezocht met onze klantenservice (maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00), welke na controle, de persoonsgegevens aanpassen of volledig verwijderen. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. MYSC parfumerie wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Bel MYSC via 010 501 1541 of stuur een mail naar info@mysc.nl.