Montale Parfums - top 12

Montale Parfums - top 12

Wie op zoek is naar een luxueus parfum dat lang blijft zitten, is bij Montale aan het juiste adres! In de parfums van Montale zit aoud, een kostbare olie die ervoor zorgt dat je de geur de hele dag blijft ruiken. Het zijn Oosterse geuren die de gebruiker die ze draagt een betoverende en magische kwaliteit geven.
 
In deze blog laten we kennis maken met de verschillende lijnen binnen Montale door werelds favorieten Montale parfums uit te lichten. Let’s start!
 

1. Arabians Tonka

Montale Arabians Tonka, bedoeld voor liefhebbers van zeldzame parfums. De complice van Arabians is een eerbetoon aan het Arabische paard. Een fijne mix van gekruide voluten, betoverende rozen, tonkaboon en bergamot onthullen een dierlijk temperament van Oud, Amber en Musk. Een gewaagde, pittige en vurige geur met een bijna vrouwelijke uitstraling.
 
Top: Bergamot, Saffraan
Hart: Roos, Oud
Basis: Amber, Eikenmos, tonkaboon, Suiker, Witte Musk
 
Watch the Arabians Tonka movie
 

2. Black Aoud

Een prachtige Cambodjaanse Aoud vermengd met Indonesische patchoeli bladeren over een combinatie van mandarijn, muskus en rozen bloemblaadjes. Het is een zeldzame reis ergens waar je waarschijnlijk nog nooit bent geweest en waar je zult smeken om terug te keren… je hoeft alleen maar een beetje van dit verbazingwekkende, zeldzame elixer te ruiken. Als je op zoek bent naar een intense geur van roos en sandelhout, een geur die de felgekleurde kussens van een harem zou hebben geparfumeerd, dan hoef je niet verder te zoeken.
 
Top: Mandarijn, Agarhout (Oud)
Hart: Roos
Basis: Labdanum (Rockrose), Patchouly, Sandelhout
 

3. Roses Musk

De naam klinkt zo simpel maar zegt alles. Rozen. Muskus. Exquise Rozen in volle, adembenemende bloei. Zachte, schone musk die de zintuigen streelt. Vermengd met een vleugje zoetheid om een ​​rozengeur te creëren die absoluut goddelijk en verbazingwekkend luchtig en licht is. Net als een onberispelijke diamant in een solitaire setting is het soms het beste om perfectie overzichtelijk te laten zijn. Gewoonweg heerlijk.
 
Bloemig Houtachtig Musk
Top: Roos
Hart: Jasmijn
Basis: Muskus, Ambergris
 

4. Intense Café

Een verleidelijke creatie van Montale: Intense Cafe. Opgebouwd uit een perfect duo: Koffie & Roos. Samen met Vanille, Amber en Witte Musk wordt het samen een sensueel parfum vol herinneringen!
 
Montale’s Intense cafè opent met een perfect vleugje vers gezette koffie die adembenemend is. De bloei van deze heerlijke koffiebonen wordt gecombineerd met een verse Bulgaarse roos. De twee combineren een onverwacht, maar tegelijkertijd verfrissende topnoot. Naarmate de koffie zachter wordt, komt er vanille en witte musk tevoorschijn die het recept licht verzacht met een vleugje room en suiker. Zelfs bij de laatste amberachtige drydown blijft de koffie rijkelijk en haast nootachtig in zijn aanwezigheid. Deze verslavende en verrassende gourmand is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en is de perfecte aanwinst voor iedere koffieliefhebber!
 
Oosterse vanille
Top: bloemige noten, koffie
Hart: Vanille
Basis: Witte Musk, Ambergris
 

5. Amber Musk

Kun je je een geur voorstellen die het hele lichaam doet tintelen? Montale Amber Musk is een mysterieuze en dierlijke geur. Als een liefkozing wekt Amber Musk een bijzondere emotie op. Een mysterieuze geur die Musk en Ambergris met elkaar samenbrengt in een zintuigelijke dans.
 
Topnoten: Amber
Hartnoten: Poederige Noten, Witte Musk
Basisnoten: Ambergris, Cederhout
 

6. Starry Nights

Shining like a star! De nacht wordt verlicht dankzij de Bergamot uit Calabrië en een hart van Bulgaarse roos en Egyptische jasmijn. De geur is krachtig door de oosterse tonen van Patchouli uit Sumatra, maar ook sensueel dankzij de witte musk en poederachtige noten.
 
Starry Nights van Montale is een Oriëntaals Bloemige geur voor dames en heren.
 
Top: Citroen, Bergamot en Appel;
Hart: Patchouli, Roos en Jasmijn;
Basis: Poederachtige Noten, Amber en White Musk.
 

7. Rose Elixir

Montale Roses Elixer Eau de Parfum is een jong en verleidelijk geurtje met roos en frisse citrus, aardbeien, jasmijn, sinasappel-bloesem. Met een warme basis van amber, muskus en vanille. Een dansende geur voor een intense vrouwelijke creatie.
 
Bloemig Fruitig
Top: Mandarijn, Sinaasappel, Bergamot, Kokos, Perzik, Marine
Hart: Roos, Oranjebloesem, Jasmijn, Viooltje, Patchouli
Basis: Zonnige noten, Musk, Eikenmos, Suiker, Amber
 

8. Sensual Instinct

In elke flacon van Montale wordt de mysterieuze sfeer van het Oosten gemengd. Montale Sensual Instinct gebruikt natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit. Zo kom je vaak oudh, een houtsoort tegen. Het wordt vaak aangeduid als "vloeibaar goud".

Montale Sensual Instinct nodigt je uit om je primitieve instinct over te nemen. Een weelderige, warme en dichte geur die levendige tonen van gebrande koffie combineert met de mysteries van de roos en een betoverende sensualiteit creëert. Sensuel Instinct wordt gesublimeerd door kostbare barnsteentonen en de subtiliteit van cederhout en eikenmos.

Top: Bergamot, Mandarijn, Kardemom, Saffraan, Whiskey
Hart: Amberhout, jasmijn, Roos, tiramisu, Patchouli
Basis: Cacao, Koffie, Vanille, Eikenmos, Cederhout, Witte Musk
 

9. Crazy In Love

Geïnspireerd door het wonderbaarlijke koninkrijk van Montale, de geur staat voor mysterie en verwondering. De geur opent met wilde rozen, viooltjesblaadjes, saffraan en intense amber.
Herinnerend aan de nostalgische goedheid van bruine suiker doordrenkt met de sensuele warmte van een vanilleboon - de "kenmerkende" geur die Montale graag creëert - zal uw ziel verwarmen.
Rijk aan contrast en dromerig in zijn sereniteit, zal Crazy in Love energie en passie in uw leven brengen. Een Montale-talisman vol geluk.

Top: Saffraan, Rozenblaadjes, Kardemom, Citroen
Hart: Sandalhout, Roos, Viooltjesblad
Basis: Amber, Vanille, Bruine Suiker, Witte Musk, Eikenmos
 

10. Dark Purple

Montale Dark Purple is een sensuele verleidelijke geur samengesteld uit bloemige noten in combinatie met donkere patchouli. De geur is warm dankzij de amber, teakhout, en witte muskus. Een aangename, verleidelijke verrassing van Montale!
 
Top: Pruim en frisse sinaasappel
Hart: Rozen, geranium bourbon, patchouli en rood fruit
Basis: Grijze amber, teakhout en witte muskus
 

11. Aoud Night

Aoud Night van Montale is de weerspiegeling van de mysterieuze kracht van Aoud uit Maleisië. Aoud Night heeft een kostbaar hart van subtiele roos en patchouli noten en onthult en een zeer rijke sillage van amber en leer dat harmonieus verweven is met aangenaam guaiac hout en sandelhout uit Mysore.
 
Top: sprankelende bergamot, citroen uit Sicilië, oud uit Maleisië, fruitige noten
Hart: Bladeren van Patchouly uit Indonesië, Subtiele roos uit Marokko
Basis: rijke amber en leer, kostbare witte musk, sensueel gaiac-hout en sandelhout uit Mysore
 

12. Soleil de Capri

Montale Soleil De Capri is een fruitige geur. Harmonie van citrusvruchten uit Italië, grapefruit en kumquat gebouwd rond een hart van witte bloemen op een basis van witte musk en mediterrane kruiden.

Top: Citroen, Limoen, Peer
Hart: Jasmijn, Viooltje, Kaneel, Perzik
Basis: Amber, Cederhout, Musk
 

Bijzondere flacon

Elke Montalefles is gemaakt van aluminium. De fles heeft een inhoud van 128 ml. Het merk garandeert dat elke Montale fles precies tot 100 ml afgevuld op een zeer professionele manier van vullen met geijkte apparatuur onder strenge controles. Hierin zijn nooit verschillen. Doordat de flacon lichtgewicht is en van aluminium lijkt het alsof een fles minder weegt of deels gevuld is, dit is kenmerkend voor het merk Montale. Als je schudt is het net alsof de inhoudt klotst waardoor het lijkt alsof er minder vloeistof in de flacon zit. Wij en Montale kunnen je met 100% garanderen dat de flacon gevuld is met 100ml parfum!
 
Enjoy you favoriete Montale.
 
Lots of love,
Team MYSC