Sophie's Guerlain Spring Look Tutorial

Sophie's Guerlain Spring Look Tutorial

Hi,
 
Ik ben Sophie, de intern communicatiemedewerker van MYSC. Speciaal voor jullie heb ik mijn favoriete producten van GUERLAIN uitgekozen om de perfecte spring look te creëren. Stap voor stap leg ik jullie uit welke producten er gebruikt worden en hoe je de producten het beste kan aanbrengen. Deze GUERLAIN spring look is een prachtig zachte look en kan voor verschillende gelegenheden gebruikt worden.
 
                                                          

Stap 1 – Super Aqua Lotion

Het is belangrijk om je gezicht eerst goed te reinigen, zo kan een hydraterende dagcrème zich erna goed opnemen in de huid. GUERLAIN Super Aqua Lotion is het perfecte product om je gezicht goed te reinigen. Dit is een hydraterende lotion met een frisse, zijdezachte textuur en laat je huid stralen. De huid voelt voller en gladder aan en geeft het gezicht een fris en schoon gevoel.
 
Verdeel de lotion gelijkmatig over twee watjes en breng dit aan over het gehele gezicht. Zorg ervoor dat je je gehele gezicht goed reinigt.
 
Stap 2 – Super Aqua Gel
De Super Aqua Gel

van Guerlain zorgt door middel van microdruppels voor een perfect gehydrateerde huid met een matte finish. Na het aanbrengen van de gel voelt het direct verfrissend aan en geeft het de huid een intense hydratatie. De gel helpt om de glans van de huid te verminderen en geeft tegelijkertijd een matte finish. Een belangrijk item voor de basis van je make-up!

Breng een kleine hoeveelheid aan op je hand om het vervolgens te verdelen over het gehele gezicht. Gebruik hiervoor een kwast naar keuze om de gel gelijkmatig over het gezicht te verspreiden.

Stap 3 – L'essentiel Base Pore Minimizer Shine Control Primer
Dé primer met 97% natuurlijk ingrediënten die de teint mat maakt en perfectioneert. Deze primer zorgt ervoor dat de foundation langer zal blijven zitten op de huid. L'essentiel Base Pore Minimizer Shine Control Primer heeft de ultieme lichte, frisse textuur, beschermt de huid tegen vervuiling en zorgt voor een ideaal canvas voor een langer durende make-uplook.
 
Sprenkel een aantal druppels van de primer op de hand en breng met behulp van een kwast de primer gelijkmatig aan op het gezicht.
 
Stap 4 – L'essentiel Natural Dore 03w
In deze foundation komen natuurlijkheid & make-up prestaties samen met de foundation. Deze foundation bestaat uit 97% natuurlijke ingrediënten. De teint is perfect, licht, fris en geeft een natuurlijke glansafwerking die tot 16 uur aanhoudt.
 
Voor het aanbrengen van de foundation kun je de speciale Guerlain L'essentiel Foundation Brush gebruiken. Verspreid de foundation met een deppende en roterende beweging gelijkmatig over het gehele gezicht.
 
Stap 5 – Precious Light – 01
Deze concealer van GUERLAIN geeft een verfriste en natuurlijke teint. GUERLAIN Precious Light vermindert donkere kringen en bestrijdt de tekenen van veroudering.
 
Ik kies altijd voor een lichte concealer, om zo een frisse en sprekende look te creëren. Breng de concealer onder de ogen, rond de mond en op de t-zone aan op het gezicht. Blend de concealer daarna voorzichtig uit met een platte foundationkwast. Door de concealer op deze plekken in het gezicht aan te brengen creëer je een frisse en opgewekte uitstraling. De GUERLAIN Precious Light is de perfecte concealer voor iedere dag!
 
Stap 6 – Terracotta bronzing powder 03 Natural Brunettes
Dit is echt de musthave van iedere vrouw. Deze bronzer vangt de reflecties van de zon en verlicht de teint onmiddellijk met een sun-kisses glow.
 
Om aan te brengen gebruik je een iets bredere poederkwast. Breng de bronzer met een roterende beweging aan op de jukbeenderen en in de t-zone.
 
Stap 7 – Météorites Happy Glow Limited Edition
Météorites Happy Glow corrigeert en verlicht subtiel de teint met matte en glanzende parels. Météorites is een losse poeder van veelkleurige parels. Elke kleur parel heeft een unieke werking; Roze voor een verfrissende teint, Parelmoer roze voor een unieke uitstraling, Perzik om het valse aspect van de teint te corrigeren en Paars om het licht te vervangen, het harmoniseren van de teint en te egaliseren.
 
Licht en zacht aanbrengen op de jukbeenderen/wangen en onder de kin met een grotere poederkwast.
 
Stap 8 – Palette 5 Couleurs – 01 Rose Barbare
Deze prachtige samenstelling van kleuren bevat 1 basiskleur, 2 nude tinten en 2 smokey tinten om de perfecte ooglook te creëren.  Bij deze look heb ik gekozen van de kleur 01 Rose Barbare. Maar wist je dat er ook 2 andere kleurcombinaties zijn? Bekijk ze hier, want ook deze kleuren wil je niet missen!
 
Breng de basiskleur over het gehele ooglid en lichtjes onder de wenkbrauw aan. Kies daarna voor de donkerdere kleur en breng deze op de buitenkant van het ooglid aan. Blend dit goed uit zodat het een geheel wordt. Breng ook lichtjes de kleur aan onder de onder wimpers tegen de wimperrand.
 
Stap 9 – Eye pencil 03 Deep Purple
Omdat ik gekozen heb voor een paarse look combineer ik dit met een prachtig en fijn oogpotlood in de kleur 03 Deep Purple van Guerlain. Dit oogpotlood is onmisbaar voor het creëren en finetunen van een ooglook. Met dit item maak je ieder make-up resultaat mogelijk.
 
Stap 10 – Cils D’Enfer So Volume 01 Noir
Deze mascara geeft direct geweldige, diepzwarte volume. Door de perfecte formule combinatie worden er direct dikkere wimpers gecreëerd. De mascaraborstel van de mascara pakt elke wimper stuk voor stuk (zelfs de kortste haartjes) en geeft hierdoor een sensationele krul. 
 
Stap 11 – Rouge G Cherry Blossom Satin 62 lipstick
Last but not least, de Cherry Blossom Satin lipstick 62. Deze satin lipstick maakt je look compleet en ready to go. De Rouge G lijn van GUERLAIN bevat unieke kleuren, dus er is zeker weten een kleur die bij jou past!
 
Heel veel succes met het samenstellen van jouw perfecte spring look! Ik ben benieuwd welke items jij kiest. Laat het ons weten via de hashtags #springlook en vergeet ons niet te taggen @mysc ! Wie weet zie jij jezelf in een van onze stories voorbijkomen!
 
Liefs,
 
Sophie