De kerstselectie van MYSC!

De kerstselectie van MYSC!

Op zoek naar dat perfecte cadeau voor onder de kerstboom? Ontdek dan de speciale kerstselectie van MYSC! Van fonkelnieuwe parfums tot luxueuze beautytreats. Samen maken we er een onvergetelijk kerstfeest van!

Juliette Has A Gun - Sunny Side Up!

Dol zijn we op de nieuwe parfum van Juliette has a Gun: Sunny Side up! Ontspan tijdens deze koude dagen met deze heerlijke parfum. De parfum geeft je het gevoel van een middagzon stralend op de huid. Sandelhout en lactones in de top worden verlengd in het hart door een romige sandelhoutnoot. Ambrette en vanille absolue in de basis met een vleugje Iso-E Super maken de geur verslavend!

 

Bioeffect - EGF 2A Daily Treatment

Nieuw van Bioeffect: Bioeffect EGF + 2A Treatment. Dankzij deze treatment geef je jezelf in de toekomst elke dag een behandeling! Het krachtige EGF-Serum gecombineerd met de nieuwe uitvinding 2A, zorgen voor de ultieme huidverbetering en huidbescherming!

De dagelijkse behandeling @home bestaat uit 2 stappen:

STAP 1 - INTENSIEF ANTI-AGING CONCENTRAAT

■ Toename in huidvolume en huiddikte
■ Vermindert tekenen van zonbeschadiging, fijne lijntjes en rimpels
■ Verstevigt en voedt de huid intensief

STAP 2 - ACTIVERENDE VERZORGING URBAN POLLUTIO

■ Herstelt en voorkomt aantasting door vrije radicalen van de huid, veroorzaakt door stress, vuil, smog en stedelijk leven.
■ Bestrijdt constante ontsteking van de huid en pigmentatie, als gevolg van schadelijke invloeden uit de dagelijkse omgeving. 

Kom naar MYSC parfumerie voor nog meer informatie of shop direct via www.mysc.nl!

 

Viktor & Rolf - Flowerbomb LIMITED EDITION 2017

Een echte musthave: De LIMITED EDITION Flowerbomb van Viktor & Rolf! De eyevatcher bevat de vertrouwde geur van Flowerbomb: Deze vrouwelijke geur is een ware explosie van bloemen, een echte Flowerbomb! Ingrediënten als fresia, bergamot, groene noten, patchouli, jasmijn, oranjebloesem, roos en orchidee maken deze geur onweerstaanbaar en magisch. U krijgt het gevoel rond te struinen in een verborgen tuin, ver weg van het echte leven..

 

Nieuw bij MYSC: PIXI!

Sinds deze week verkrijgbaar bij MYSC: PIXI! Misschien al bekend van bekende vloggers of social media. De producten zijn ontwikkeld door Petra. De Zweedse Petra Strand had dankzij de jaren ervaring als visagiste het gevoel dat ze iets miste. Hierdoor kwam ze op het idee om een eigen cosmeticalijn te beginnen en een flagship boutique in het Londense Soho te openen. Inmiddels heeft Pixi een wereldwijde klantenkring dankzij haar pure, huidvriendelijke verzorgingsproducten welke allemaal voorzien zijn van botanische ingrediënten. De producten zorgen voor een natuurlijke, frisse glans en zien er ook zo uit dankzij de zachtgroene verpakkingen. Helemaal van deze tijd!