Nieuwe collectie Cire Trudon!

Nieuwe collectie Cire Trudon!

Cire Trudon; de oudste en meest prestigieuze wax fabrikant van de wereld!

De oudste fabrikant van kaarsen uit Frankrijk is Cire Trudon. Al 4 eeuwen lang produceert Cire Trudon hoogwaardige kaarsen met een prachtig design. Niet voor niks behoord Cire Trudon tot één van de beste fabrikanten op het gebied van was-kaarsen. Keer op keer komt Cire Trudon met een nieuwe collectie. Met trots presenteren we 3 nieuwe kaarsen van de collectie 'Les Belles Matières' In de 'Les Belles Matières' collectie staan pure en essentiële ingrediënten centraal.  

Het unieke van deze kaarsen is dat ze 100% plantaardig zijn. Ingrediënten van de was zijn bijvoorbeeld palmolie, rijst, soja en kopra. 

Nieuwe collectie: 'Les Belles Matières'

In de nieuwe collectie van Cire Trudon staan de pure en essentiele ingredienten centraal. Graag willen we deze kaarsen 1 voor 1 aan u voorstellen:

Cire Trudon Reggio Candle

Reggio is geïnspireerd door de prachtige mandarijn bomen uit Calabrië gecombineerd met grapefruit en mimosa. 

Cire Trudon Tadine Candle

Deze luxe kaars heeft geurnoten van kardemom, sandelhout en pokhout. 

Cire Trudon Tadine Candle

Maduraï is geïnspireerd door de jasmijn uit India, gecombineerd met ylang ylang en benzoin. 

Alle drie de kaarsen van de 'Les Belles Matières' collectie zijn gemaakt van 100% plantaardige was en hebben door middel van één lont een brandtijd van 55-60 uur. Naast de geweldige geur van de kaarsen, zijn ze ook nog eens prachtig om te zien!

Kom alle kaarsen ervaren bij MYSC parfumerie. In onze parfumerie staan alle kaarsen klaar om te proberen. Ontdek het brede assortiment aan geuren en ontdek nog veel meer weetjes dankzij de informatie van onze specialisten!