MYSC LOOK | NEW YEARS EVE!

MYSC LOOK |  NEW YEARS EVE!

Bijna alweer een jaar voorbij! Gelukkig komt er nog een spetterende feestdag aan, NEW YEARS EVE! Gezellig een avond met vrienden en familie of naar een feest in de stad? Dankzij deze glamoureuze look van onze specialiste Liza ben je er hélémaal klaar voor! Dit is een supershiny look die geschikt is voor iedereen, zeker met new years eve in het vooruitzicht!

Bij deze MYSC look draait het allemaal om 1 product; de Becca high & lowlight! Dit product is één van de favoriete producten van de MYSC specialisten.

Liza: 'Deze prachtige low én highlighter staat werkelijk iedereen mooi! Breng meer vorm in het gezicht en laat de positieve punten van het gezicht naar voren komen dankzij de highlighter.'

We gaan allereerst aan de slag met het donkere gedeelte van het palet. Met een kleine contourbrush zetten we een schaduw langs de haargrens. Let wel op dat je werkt met een subtiele hoeveelheid poeder. De producten van Becca beschikken over een grote hoeveelheid pigment, waardoor er maar een klein beetje product nodig is! Less is more!

De volgende stap is het aanbrengen van de donkere poeder nét onder het jukbeen. Hierdoor krijgt het gezicht gelijk meer vorm. Verder zorgt het gelijk voor meer kleur in het gezicht! 

Dan gaan we verder met de highlighter. Deze zetten we aan met een contourbrush óp het jukbeen (net boven de lowlight die in de vorige stap is aangebracht). Dankzij deze highlighter krijg je metheen een gezonde glow op het gezicht!

Deze highlighter is ook heel mooi in combinatie met een oogschaduw. Breng de highlighter, na het aanbrengen van de oogschaduw, aan in in de ooghoeken. Hierdoor krijg je een sensuele look!

Tenslotte mogen de vollere lippen natuurlijk niet ontbreken! Gebruik hiervoor de Becca highligher en breng deze subtiel aan op het cupidoboogje van je lippen!

Dit is een supershiny look die geschikt is voor iedereen, zeker met de laatste feestdag van het jaar in het vooruitzicht!