Ontdek de favorieten van Josh Veldhuizen

Ontdek de favorieten van Josh Veldhuizen

Afgelopen week bracht Josh Veldhuizen van het modelabel JOSH V een bezoek aan de Beauty Hotspot in Rotterdam! Tijdens het bezoek hielp onze founder Elise haar met het creëren van de perfecte Valentijns look, zocht Josh het perfecte Valentijnscadeau uit voor haar vriend en bekeken we de favoriete producten van Josh. 

De favoriete beautyproducten van Josh Veldhuizen

Josh Veldhuizen, vlogger en oprichter van modelabel Josh V is dol op niche parfums en luxe beautyproducten. Tijdens een bezoek aan de MYSC Beauty Hotspot in Rotterdam neemt ze de kijkers van haar vlog mee en laat ze haar favoriete producten zien. 

Benieuwd naar de favoriete producten van Josh? Ontdek haar lievelingsproducten met de JOSH V x MYSC Favorites Samplebox! Bestel de box en ontvang Josh' vijf favoriete MYSC Beauty & Parfum merken, naast de mini’s ontvang je ook een Darling etui en MYSC-cadeauvoucher t.w.v. € 10, die je kunt inwisselen voor jouw favoriete MYSC-item!

 

Bekijk de JOSH V X MYSC Favorites Samplebox

 

De JOSH V X MYSC Favorites Samplebox bestaat uit samples van de volgende producten:

 

Bekijk de Vlog van Josh Veldhuizen en haar bezoek aan MYSC Rotterdam 

 

 

De perfecte basis voor een Valentijns make-up look 

Valentijnsdag staat voor de deur! Daarom laten Josh en Elise in de vlog zien hoe je de perfecte basis make-up look creëert. Om een mooie make-up look te creëren, is het belangrijk om de huid eerst goed te reinigen en te verzorgen. Hiermee haal je oude make-up resten van de huid af en zorg je voor een glad en egaal ‘canvas’. 

Om de huid van Josh te reinigen en te verzorgen, gebruikt Elise verschillende producten van Labareau. Ze begint met ‘The Cleanser’ en ‘The Toner’. Na het reinigen brengt ze ‘The Day Formula’ aan, met daaroverheen ‘The Uplift’. ‘The Uplift’ zorgt voor extra hydratatie en gaat huidveroudering tegen. 

Zodra de huid gereinigd en verzorgd is, is het tijd om de basis aan te brengen op het gezicht. Dit doen we met de producten van Laura Mercier. We beginnen met de Illuminating Primer, hiermee zorgen we dat de make-up de gehele dag goed blijft zitten. 

Daarna brengen we de nieuwe Laura Mercier Real Flawless Foundation en Real Flawless Concealer aan. Met deze producten zorgen we voor een egale huid, zonder oneffenheden. 

Tot slot poederen we het geheel af met de Translucent Setting Powder van Laura Mercier, om te zorgen dat de make-up goed blijft zitten en de huid niet gaat glimmen.

Met deze flawless huid, heb je de perfecte basis om een speciale make-up look aan te brengen. Kies bijvoorbeeld voor kissable rode lippenstift, of verleidelijke smokey eyes. Perfect voor een romantisch diner tijdens Valentijn! 

 

Lees hier onze tips voor de mooiste make-up looks

 

Tip van Josh: Valentijnscadeau voor hem! 

Last minute op zoek naar een cadeau om jouw partner te verrassen? Verras jouw geliefde, net als Josh, met een heerlijke set met verzorgingsproducten voor na het scheren van Acqua Di Parma! 

Bekijk de scheerproducten van Acqua Di Parma