New in: Olcay Gulsen Beauty

New in: Olcay Gulsen Beauty

 

Nieuw bij MYSC: Olcay Gulsen Beauty! Volgens Olcay Gulsen Beauty komt schoonheid van binnenuit. Met ongecompliceerde producten van hoge kwaliteit en effectieve, natuurlijke ingrediënten zorgen de producten niet alleen voor een mooie make-up look, maar ook voor verzorging van de huid.

 

Olcay Gulsen Beauty skincare producten

De basis van een mooie huid is een goede skincare routine. Daarom biedt Olcay Gulsen Beauty producten aan voor een volledige routine. Van cleansing balm tot hyaluron serum en van verzorgende olie tot verzorgende crème en een Vitamin C Glow Serum. Alles om jouw huid van binnenuit te laten stralen! 
 

Olcay Gulsen Beauty cosmetica producten

Naast skincare producten hebben we ook het gehele assortiment cosmeticaproducten van Olcay Gulsen Beauty in de collectie. Of je nu een hele uitgebreide, dagelijkse make-up routine hebt, enkele producten gebruikt of je alleen opmaakt voor een feestje: Olcay Gulsen heeft voor iedere look geschikte producten. Van concealer en CC-Cream voor een egale huid, tot oogschaduw, eyeliner en mascara voor een prachtige ooglook, een blush & highlighter palette voor een shiny glow en Hyaluronic Lip Butter Balm en Lip Oil voor verzorgde lippen. 

 

Multifunctionele beauty producten

Het mooie aan de producten van Olcay Gulsen Beauty is dat een groot deel van de producten multifunctioneel te gebruiken is. Zo kan je de Olcay Gulsen Beauty All In One Balm gebruiken als hydraterende crème op droge plekjes, maar bijvoorbeeld ook als highlighter of wenkbrauwgel en kan je de All In One Oil gebruiken op je gezicht, lichaam en in je haar.  

 

OG Baby: alles voor jouw mini-me

Naast skincare en cosmetica heeft Olcay Gulsen ook de OG Baby collectie. OG Baby bevat alles wat de huid van jouw baby nodig heeft! Van body wash tot baby skin olie en meer. 
Alle babyproducten zijn voor 97,9% gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zijn zowel vegan als hypoallergeen. Hierdoor kunnen de verzorgingsproducten de huid op een milde manier reinigen en verzorgen, zonder de huid van natuurlijke oliën te strippen. Alle OG Baby producten hebben amandelolie als hoofdingrediënt en bevatten de kalmerende petitgrain geur. 

 

Bekijk alles van Olcay Gulsen Beauty