Brow Styling

Brow Styling

Een nieuwe lipstick doet wonderen, maar met wenkbrauwen on fleek voel je je extra aantrekkelijk! Take that seat, relax en maak kennis met je nieuwe Browbestie! Dit is wat je krijgt:
  • Jouw eigen persoonlijke wenkbrauwexpert
  • Wenkbrauwadvies 
  • Wenkbrauwwaxing (verwijderen van ongewenste haren rondom de wenkbrauw zone)
  • Verven van de wenkbrauwen
  • Wenkbrauwen worden afgestyled met make-up van Laura Mercier of Olcay Gulsen Beauty.

De Brow Styling behandeling kost € 32,50 en duurt 20 minuten.

De Brow Styling behandeling: meer dan wenkbrauwen epileren

Tijdens de Brow Styling behandeling zorgen we dat jouw wenkbrauwen écht tot hun recht komen! Samen met de wenkbrauwexpert bekijk je de perfecte vorm voor jouw wenkbrauwen. De wenkbrauwexpert zal de wenkbrauwen epileren of harsen om ongewenste haren rondom de wenkbrauwen te verwijderen en daarna de wenkbrauwen kleuren in de gewenste kleur.

Na het epileren en verven worden de wenkbrauwen afgestyled met make-up van Laura Mercier of Olcay Gulsen Beauty en leggen we je stap voor stap uit hoe je deze perfecte wenkbrauwen thuis kunt creëren.

 

De vorm bepalen en de wenkbrauwen epileren

Niet ieder gezicht is hetzelfde, dus ook niet alle wenkbrauwen zijn hetzelfde. De ideale vorm van de wenkbrauwen is afhankelijk van de vorm van jouw gezicht. Zo zijn rechte wenkbrauwen vaak mooier bij een lang gezicht en is een goede ‘arch’ (knik) in de wenkbrauwen het mooiste bij een rond gezicht. 

Tijdens de Brow Styling behandeling bekijken we op basis van de vormen en lijnen van jouw gezicht, wat de ideale vorm is van de wenkbrauwen. Zodra de vorm bepaald is, gaan we aan de slag met het shapen van de wenkbrauwen. Tijdens het shapen epileren of harsen we het overtollige haar. Hierbij is het doel zo min mogelijk haar weg te halen. Zo behouden we de natuurlijke vorm en zorgen we dat jouw wenkbrauwen mooi vol blijven. 

 

De wenkbrauwen verven

Na het shapen van de wenkbrauwen gaan we aan de slag met het kleuren van de wenkbrauwen. Welke kleur we hiervoor gebruiken hangt af wat matcht bij jouw huid en haarkleur en jouw wensen. 

Goed om te weten: direct na het verven is de kleur vaak iets intenser. Schrik hier niet van, na twee dagen hebben de wenkbrauwen de perfecte kleur! 
De wenkbrauwverf blijft ongeveer 2 tot 4 weken zitten, afhankelijk van wat je allemaal doet. Ga je op vakantie naar een zonnige bestemming? Door zonlicht en zeewater kan de kleur eerder uit de wenkbrauwen trekken. 

Wil je liever nog langer genieten van perfecte wenkbrauwen? Kies dan voor de Hybrid Brow Treatment.

 

De styling van de wenkbrauwen

Zodra de wenkbrauwen de juiste vorm en kleur hebben, kunnen we ze gaan stylen. Hiervoor gebruiken we de producten van Laura Mercier of Olcay Gulsen Beauty. Met een potlood of poeder kunnen we de wenkbrauwen nog voller maken, met een wenkbrauwgel zorgen we dat de wenkbrauwen mooi in model blijven zitten en met een highlighter geven we jouw wenkbrauwen een optische lift. 

Tijdens het stylen van de brows nemen we je stap voor stap mee in ons proces, zodat je thuis ook jouw wenkbrauwen zelf perfect in model kunt brengen. 
 

Verzorging tips voor jouw wenkbrauwen

Om extra lang te genieten van jouw brow styling behandeling, hebben we 4 tips voor je op een rijtje gezet. Zo zorg je dat de wenkbrauwen zo lang mogelijk hun vorm en kleur behouden. 
 

Tip 1: de eerste 24 uur na de behandeling

Na een Brow Styling behandeling is het belangrijk om de wenkbrauwen in de eerste 24 uur niet nat te maken en direct zonlicht te vermijden. 

 

Tip 2: Bescherm jouw wenkbrauwen tegen de zon

Je kent het wel: na een vakantie in de zon kom je terug met lichter haar en natuurlijke highlights. De verf is vaak vervaagt en je lijkt een stuk blonder. 

Ditzelfde gebeurt met wenkbrauwen. Als je je wenkbrauwen regelmatig blootstelt aan zonlicht, zullen de wenkbrauwen lichter worden en vervaagt de verf sneller. Wil je zo lang mogelijk genieten van jouw geverfde wenkbrauwen? Vermijd direct zonlicht door bijvoorbeeld in de schaduw te gaan zitten of een hoed of pet te dragen als je in de zon zit. 
 

Tip 3: Gebruik milde reinigers en vermijd producten op oliebasis

Om zo lang mogelijk te genieten van de verf in de wenkbrauwen, adviseren we om milde reinigers te gebruiken. Hoe milder de reiniger, hoe minder snel de verf vervaagt. 

Daarnaast raden we aan om verzorgingsproducten op oliebasis te vermijden. Olie heeft een vervagende werking op wenkbrauwverf. In plaats hiervan kun je beter verzorgingsproducten op waterbasis gebruiken. 
 

Tip 4: Gebruik een wenkbrauwserum

Een wenkbrauwserum versterkt de wenkbrauwharen en kan de levensduur van de verf verlengen. Kies bij het uitzoeken van een serum voor een variant met voedende ingrediënten zoals vitamines.

Is de wenkbrauwverf tussen de Brow Styling beurten toch vervaagd? Gebruik dan een gekleurde wenkbrauwgel of wenkbrauwpotlood om de kleur van de wenkbrauwen iets intenser te maken.  
 

€ 32,50 (20 min.)