MYSC Parfumerie Rotterdam 

Hi, nice to meet you! MYSC Rotterdam is te vinden aan de Meent 28-30 (net tegenover Guliano’s) en dus gevestigd in hartje Rotterdam aan de luxury fashion street vol met hotspots en high end brandstores.

Bij ons kom je terecht in een prachtige parfumerie met city spa waarbij je naast ontspanning ook een stukje gezelligheid kunt vinden! De trap naar beneden langs de MYSC flower wall kom je terecht in de city spa waar wij verschillende behandelingen aanbieden. Van huidverbeterende gezichts en body treatments, verschillende facials en bindweefselmassages met skincare merken zoals La Colline, Natura Bisse en LABAREAU tot aan brow treatments boven aan onze Brow Bar.

Dus ben je toe aan een verwenmomentje of heb je een leuke avond op de planning staan? Dan zullen wij je daarbij helpen! MYSC de beauty hotspot van Nederland waar je terecht kan voor de nieuwste musthave geuren & home fragrance, laatste make-up trends en mooiste skincare van bijzondere merken zoals Tiziana Terenzi, Kilian Paris, Clarins, Etro, Tom Ford. Daarnaast mogen wij ons de grootste Montale & Mancera aanbieder van de Benelux noemen en zijn wij een VIP-store van Bvlgari en Chanel.

Geniet van een heerlijke cappuccino of gezond fruitwater aan de bar en laat je meenemen door onze beautyexpert in de wereld vol beauty in onze prachtige parfumerie vol marmer en bloemen. 

Parkeren
Kom je met de auto? Je kunt gemakkelijk bij parkeergarage Meent parkeren. Klik hier voor meer informatie.
 
Online Shopping
Onze webshop heeft het grootste aanbod aan (nieuwe) merken en producten. Mooie producten die we helaas niet allemaal in onze Beauty Hotspots kunnen plaatsen. Het kan zijn dat jouw favoriete product niet voorradig is in de winkel. Neem daarom voorafgaand aan je bezoek contact op via 010 501 15 41. Zo weet je zeker dat het product of merk dat je zoekt in de winkel aanwezig is.