Hoe personaliseer je jouw eigen en unieke parfum flacon? Welke parfum van Guerlain spreekt jou het meeste aan? En welke persoonlijke boodschap wens jij op je flacon te graferen? De keuzes zijn eindeloos en elk resultaat is een prachtige schat.

Maak een afspraak en onze specialisten nemen je mee in jouw en Guerlain’s creatieve wereld. Kies eerst jouw favoriete Guerlain geur uit de 110 geurcreaties. Stel vervolgens de personalisatie opties samen voor jouw Guerlain Bee flacon en laat vooral je fantasie de rest doen!

Onder het genot van een heerlijk glas champagne en wat lekkernij, stel jij je unieke parfum flacon samen voor jezelf of voor die speciale persoon in je leven en shop je veilig conform de RIVM-richtlijnen.

Wat moet je doen:

Laat hieronder je gegevens achter, je voorkeursdag en voorkeurstijd, en op welke locatie je de afspraak wilt inplannen in Rhoon of Rotterdam. Wij zullen direct contact met je opnemen om de afspraak te bevestigen. Ben je benieuwd en wil je nog meer informatie krijgen over de mogelijkheden, kun je natuurlijk altijd langskomen in één van onze stores of bellen naar 010 501 15 41. Wil je een bijzonder geschenk voor de feestdagen voor jezelf of jouw geliefde cadeau doen? Wacht dan niet te lang, want er zit een levertijd van 4 weken op jouw favoriete parfum flacon! 

Every perfume creates memories, let's create it together!