WE ARE OPEN!

WE ARE OPEN!

YES, wij zijn officieel geopend! En wat was het een feest! Heel erg bedankt voor jullie aanwezigheid en mooie gifts die we hebben mogen ontvangen! We zijn nog heerlijk aan het nagenieten.

We kunnen in onze nieuwe winkel natuurlijk niet achterblijven op de trends. Daarom hebben wij voor jullie een nieuw concept ontworpen en de laatste nieuwe merken weten te scoren! 

Zo kun je gezonde sapjes van Sajoer aan onze juice bar komen nuttigen en zelfs voor thuis bestellen! Je kunt je brows laten shapen aan onze Brow Bar en shop de exlusive vegan bags van Denise Roobol. Laat je verwennen met een peeling in onze beauty rooms en ontdek de full experiense die MYSC je te bieden heeft. 

Ontdek Marie Stella Maris, een Nederlands lifestyle merk dat zich inzet voor schoon drinkwater voor iedereen ter wereld. Het voor ons nieuwe parfum merk, Miller Harris werd in 2000 opgericht door de Engelse Lyn Harris en is inmiddels een begrip onder liefhebbers van exclusieve nichemerken. 

Ook Acqua di Parma is niet achtergebleven in dit verhaal. Zij lanceren de gloednieuwe Eau de Parfum-collectie 'Signature of the Sun', een eerbetoon aan krachtige nuances die geïnspireerd zijn op licht en ontdekking. Of ga voor het nieuwe Australische vegan merk 'The Grown Alchemist'. 

We raden jullie echt aan om even een kijkje te komen nemen in deze nieuwste Beauty Hotspot van Nederland!