Ontdek de zes nieuwe geuren van Mancera!

Ontdek de zes nieuwe geuren van Mancera!

Maak kennis met de zes nieuwe parfums van Mancera! Mancera is een prachtig merk met een breed assortiment parfums. De parfums zijn unisex en daarom geschikt voor hem én haar. De parfums van Mancera zijn op oliebasis, wat zorgt voor een intensere geur waarvan je eindeloos kunt genieten! 

MYSC Parfumerie presenteert opnieuw zes prachtige geuren van Mancera: Sicily, Holidays, Coco Vanille, Choco Violet, Aoud Orchide en Black Gold zijn zes uiteenlopende parfums die je echt moet komen proberen! Je vindt ongetwijfeld weer een nieuwe favoriet.. 

 

Chocoladefans opgelet! Choco Violette van Mancera is een Oriëntaalse Vanille geur voor dames en heren. Een verrassende geurcombinatie die je móet proberen! De combinatie van pure chocolade en viooltjes zorgen voor een spannende, verleidelijke geur! 
Aoud Orchid van Mancera is een Oriëntaals Bloemige geur voor dames en heren. Een sensueel parfum die frisse citrus combineert met warme houtnoten. Laat je verleiden door de nieuwe Aoud Orchid van Mancera!
Black Gold: Een nieuw mysterieus parfum van Mancera. Black Gold is een leerachtige geur voor dames en heren. 
Sicily van Mancera is een heerlijk frisse geur voor dames en heren. Deze geur is fruitig, bloemig & fris! Ontdek hem snel bij MYSC Parfumerie!
Een heerlijke zomerse parfum waar kokos en vanille elkaar ontmoeten. Coco Vanille van Mancera is een Oriëntaalse Vanille geur voor dames. 
De naam van deze parfum laat al zien waar deze parfum voor staat: Een cocktail op het strand op een prachtig tropisch eiland. Holidays van Mancera is een Bloemig Houtachtige Musk geur voor dames en heren. 

De nieuwe parfums van Mancera kunt u vinden bij MYSC Parfumerie! Wilt u de geuren ervaren? Kom dan langs in onze winkel, waar onze speciaisten voor u klaar staan om u mee te nemen in de wereld van Mancera! Natuurlijk onder het genot van een heerlijke kop koffie....