Ontdek de nieuwe parels van Mancera & Montale!

Ontdek de nieuwe parels van Mancera & Montale!

De nieuwe schatten van Mancera en Montale zijn betoverend, net als de creatie van een parel. Puurheid en perfectie komen samen in de glanzende flacons met onvoorstelbare parfumcreaties. Ontdek de bijzondere samenstelling van witte parel, Egyptische jasmijn, oranjebloesem, amber en witte musk in de nieuwste creatie, Mancera Pearl. Get your pearl sparkle on! 
 

Ontdek de nieuwste creatie van Mancera, Pearl! 

De geur wordt gekenmerkt als Floral & Musky. In de top van de geur bevinden zich rose petals Tangerine uit Calabria en versneden thee blaadjes. In het hart van de geur bevinden zich de ingrediënten rose absolute, jasmijn uit Egypte, Lelietjes der dalen en oranjebloesem. In de basis bevinden zich grijze amber, Oakmoss en witte musk die meer diepte en warmte aan de geur geven. De geur is verkrijgbaar in twee verschillende maten: 60ml & 120ml!
Probeer hem nu bij MYSC parfumerie!

De nieuwe creaties van Montale!

Ook Montale presenteert weer twee nieuwe, zomerse creaties bij MYSC parfumerie. Bloemige, fruitige geuren die je aangenaam zullen verrassen! 

Day Dreams

Denk aan warme zomeravonden in Griekenland, waar het daglicht nooit lijkt te verdwijnen.. Een bloemige, fruitige geur die je heerlijk weg laat dromen naar de meest romantische momenten van je vakantie!

Topnoten: Mandarijn en Oranjebloesem
Hartnoten: Neroli, Tiaré Thaiti en jasmijn
Basisnoten: Sandelhout, Vanille en Kokosnoot

The New Rose

Ontdek nu The New Rose van Montale! Een heerlijke bloemig, fruitige parfum die je lang blijft ruiken dankzij de hoge concentratie. 


Topnoten zijn Citroen, Bulgaarse Roos, Perzik, Framboos en Zwarte bes
Hartnoten zijn Ylang-Ylang , Lelietje-van-dalen en Roos
Basisnoten zijn Sandelhout en Vanille.

Ontdek de nieuwste geuren nu bij MYSC parfumerie! Onze specialisten staan voor u klaar om u te voorzien van een uitgebreid advies onder het genot van een kopje koffie!