MYSC X LABAREAU

MYSC X LABAREAU

LABAREAU staat bekend om hun Game-changing Skincare. Het is bewezen dat het fijne lijntjes en rimpels verzacht, de hydratatie van de huid verbetert en de stevigheid van de huid herstelt.
 
The Power of SAXZ-12®️
LABAREAU’s klinisch bewezen resultaten worden aangedreven door SAXZ-12®️-technologie - een exclusieve, nieuw ontdekte technologie die is geformuleerd door felbegeerde wetenschappers en de Nederlandse huidexpert Lindsay van der Looij. Gesteund door 30 jaar wetenschappelijke innovatie van het hoogste niveau.
 
LABAREAU staat voor kwaliteit en luxe: sterk geconcentreerde ingrediënten, een diep volumineus effect en een uniek geformuleerde technologie.
 
All your skin needs!
 
BIG LAUNCH
Vrijdag 9 september lanceren we dit high-end skincare brand groots in onze Beauty Hotspot Rotterdam, en jij kan hier bij zijn!
 
Tijdens het MYSC X LABAREAU Event kan je genieten van de heerlijke hapjes van 1NUL8 en de authentieke Cubaanse rum van Ron Perla. Van 13.00 uur tot 17.00 uur kun je je laten onderdompelen in de luxe wereld van LABAREAU en staan onze en de specialisten van LABAREAU voor jou klaar. Vanaf 17.00 uur een DJ aanwezig zijn zodat we dansend het weekend tegemoet kunnen gaan! 
 
Kom jij ook?
Tot vrijdag 9 september!