MYSC Samplebox

MYSC Samplebox

Nieuwsgierig naar een populaire parfum, die veelbesproken gezichtscrème of die ene haarshampoo? Maar kom je er niet aan toe om deze in de parfumerie te komen proberen? Probeer deze dan nu thuis dankzij de MYSC samplebox! Kies uit ons hele assortiment 5 samples, die je de volgende dag al in huis hebt! 

De prijs van een samplebox is €15 excl. verzendkosten (verzendkosten boven de €50 gratis!). Wanneer je een samplebox besteld, krijg je direct een kortingscode €15. Op deze manier is de samplebox praktisch gezien gratis! Na het proberen van de samples kan je je nieuwe favoriete producten bestellen met de korting! De kortingscode is uniek en maar eenmalig te gebruiken. Tijdens het bestelproces krijg je de mogelijkheid om de kortingscode in te voeren, waarna je direct de korting ontvangt!

Er kunnen per samplebox 5 samples worden uitgekozen. Deze samples worden klaargemaakt en leuk ingepakt verzonden. Er worden geen extra losse samples meer toegevoegd aan uw bestelling.

Veel plezier met het ontdekken van de meest populaire beautyproducten van dit moment!

 

Algemene voorwaarden

Deze voorwaarden gelden voor het gebruik van kortingscodes die je worden aangeboden door MYSC parfumerie. Door gebruik te maken van de MYSC kortingscodes ga je akkoord met deze voorwaarden.

 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op digitale en gedrukte kortingscodes die worden aangeboden door MYSC parfumerie.

 2. Iedere kortingscode is gedurende een bepaalde periode geldig, na deze periode kan de kortingscode niet meer worden gebruikt. De duur van de kortingscode is altijd te vinden op de uitting van de kortingscode. De kortingscodes bij de Sampleboxen zijn een jaar geldig.

 3. Kortingscodes uitgegeven door de sampleboxen op mysc.nl kunnen gebruikt worden op mysc.nl De kortingscodes zijn niet geldig voor de parfumerie en de beautysalon.

 4. Je kunt kortingscodes niet achteraf gebruiken op een afgeronde bestelling.

 5. Kortingscodes die verkregen zijn dankzij de sampleboxen, kunnen tijdens het afrekenproces worden ingevoerd.

 6. Tenzij anders staat vermeld, geldt voor iedere kortingscode dat deze eenmalig kan worden gebruikt.

 7. Als een kortingscode gebruikt wordt voor artikelen waarvan de (totale) prijs onder de waarde van de kortingscode ligt, vervalt de overige waarde van de kortingscode.

 8. Indien je de producten retourneert waarmee je de kortingscode hebt gebruikt dan komt de korting te vervallen.

 9. Je kunt kortingscodes niet ruilen voor geld. Je kunt met een kortingscode geen korting krijgen op andere producten dan de producten waarvoor de betreffende kortingscode-actie geldt en die nader zijn omschreven in de uitingen waarin de kortingscode is opgenomen.

 10. Kortingscodes worden tijdens het bestellen van een samplebox verstrekt. Bij het kwijtraken van de kortingscode, kan deze worden aangevraagd bij de klantenservice (geen garantie gegarandeerd). 

 11. Het is niet toegestaan kortingscodes te wijzigen of te vervalsen.

 12. Je kunt kortingscodes niet gebruiken voor commerciële doeleinden en/of andere doeleinden dan waarvoor ze zijn uitgegeven.

 13. Iedere (poging tot) fraude of andere niet-toegestane handeling wordt geregistreerd en leidt ertoe dat het gebruik van kortingscodes wordt ontzegd.

 14. Per bestelling kun je maximaal 1 kortingscode inwisselen.

 15. De kortingscode is niet geldig in combinatie met andere kortingscodes!

 16. De kortingscode kan niet worden ingeleverd bij aanschaf van een nieuwe samplebox. Dit kan alleen wanneer er een samplebox wordt aangeschaft in combinatie met andere producten uit onze webshop.