Go with the Glow

Go with the Glow

Speciaal voor die momenten dat je er stralend uit wilt zien, heeft Natura Bissé Diamond Instant Glow gecreëerd. Deze Express mini lift-behandeling kan gewoon thuis (of elders) worden uitgevoerd in drie eenvoudige stappen (Peel – Radiance – Lift).

Transformeert de huid in slechts tien minuten, met een stevig en stralend resultaat. 

 Stap 1 Peel - Breng een PEEL-ampul aan op een schone en huid en laat acht minuten inwerken. Verwijder de gel met water en/of een compres. Het Alpha Hydroxy Acid (AHA)-complex, bestaande uit glycol-, citrus-, wijnsteen- en melkzuren, verwijdert dode huidcellen van de opperhuid en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Dit resulteert in een zachte, stralende huid met minder donkere vlekjes en imperfecties.

Stap 2 Radiance - Breng de inhoud van een RADIANCE-ampul met een zachte, draaiende beweging aan op het gezicht, de nek en het decolleté tot deze volledig is opgenomen door de huid. Laat één minuut intrekken. Niet verwijderen. Ceratonia Siliqua-extract, gewonnen uit Johannesbroodzaad, stimuleert de synthese van werkstoffen die de huid repareren, zodat de huid na de peelbehandeling weer zacht en comfortabel aanvoelt. Zorgt tevens voor een micro lift-effect. Sensorphine stimuleert het vrijkomen van het gelukshormoon beta-endorphine. En heeft een kalmerend, verzachtend effect op de huid. Niacinamide is een vitamine B, die de aanmaak van vetzuren en ceramiden in de opperhuid stimuleert. Dat resulteert in een zachte, soepele huid en verheldert de huid zichtbaar.

Stap 3 Lift - Breng de inhoud van een LIFT-ampul met zacht deppende bewegingen aan op het gezicht, de nek en het decolleté en taponeer de gel voorzichtig in, totdat de huid droog aanvoelt. Breng vervolgens desgewenst make up of zonneproducten aan. Het Phyto Lift-complex, een combinatie van plantaardige ingrediënten, legt een filmpje over de huid en zorgt voor een onmiddellijk en langdurig micro lift-effect. Verzacht en verbetert de huidtextuur en houdt de huid gehydrateerd. Macro-collageen is een oplosbaar collageen dat wordt opgeslagen in de keratinelagen van de huid. Zo wordt er een verstevigende laag gecreëerd, die het verschijnen van rimpels tegengaat en ervoor zorgt dat vocht wordt vastgehouden en de huid zacht en gehydrateerd blijft. Soja-proteïne extract werkt bio-stimulerend, geeft het metabolisme een boost en regenereert epidermische cellen voor een zichtbaar gerevitaliseerde, stralende huid. Perfect voor het behandelen van een grauwe, vermoeide huid.