SELF CARE THE BEST CARE

SELF CARE THE BEST CARE

MYSC helpt je graag in deze periode. Wij zorgen in ieder geval naast een Natura Bisse at home spa, voor Glowy beauty tips, skincare routines zodat je huid gehydrateerd blijft en workouts voor je gezicht die je gemakkelijk thuis kunt doen zodat we fit en vitaal blijven.

Dompel jezelf onder in luxe met deze douchegel van Atelier Rebul. Dagelijks ontdoet de huid zich op natuurlijke wijze van huidcellen. Door zonneschade, een droge of vette huid, genetische factoren of een huidaandoening kan dit natuurlijk proces verstoord worden. De gevolgen: doffe, droge of schilferige huid, verstopte poriën, puistjes of een oneffen teint.

Het is dan ook belangrijk om wekelijks je huid te scrubben. Deze zachte douchegel van Atelier Rebul is verrijkt met abrikozenpitten en vitamine E, zodat je huid zacht en glad wordt. De scrubt zorgt er ook nog eens voor dat je zelfbruiner goed blijft zitten.

Super Glow Body van Tan-Luxe is het ultieme hydraterende dagelijkse lichaamsserum die dient als zelfbruiner. Doordrenkt met een unieke mix van hyaluronzuren en krachtige superfoods, voor een stralende huid die er bij het eerste gebruik zachter en steviger uitziet en aanvoelt. Dit is ons nieuwe favoriete huidverzorging voor je lichaam!

Coola Daydream™ SPF 30 Mineral Primer is een multi-tasking primer die de huid laat stralen en een zijdezachte basis voor make-up vormt. Waardoor je Pixi perfect producten ook nog eens mooi de gehele dag blijven zitten. Pixi On-the-glow is een reisvriendelijke en multifunctionele moisturizer in vaste vorm. De moisturizer kan gebruikt worden op het gezicht, de lippen, het lichaam en het haar. Easy like, one, two, tree. Maak je glowy teint af met de hightlighter van Pixi.

Pixi Nuance Quartette Sugar Blossom is kwartetten met make-up. Dit palet van PIXI heeft vier kleuren die je op allerlei manieren kunt inzetten. Find out more.

Ben je op zoek naar een gehydrateerd en fris gevoel de gehele dag? Spray dan is bij met deze heerlijke Alpine Mist van La Colline.

Ben je klaar met je make-up die dag? Creëer dan je eigen at-home Coucou Spa met de Coucou Gua Sha. Dit is niet zomaar een prachtige hartvormige rozenkwarts, maar een uit China afkomstig eeuwenoud ritueel. Gebruik als ontspannende massage tool voor die gewenste natuurlijke glow. Gebruik in combinatie met je favoriete serum/crème, zodat deze beter door de huid opgenomen wordt.

Enjoy en houdt ons social media in de gaten voor de dagelijkse beauty tips!