CHANEL LIMITED EDITION | IN STORES ONLY

CHANEL LIMITED EDITION | IN STORES ONLY

Sail into Chanels zomerfantasie met een zonovergoten gloed en een natuurlijk zongebruind effect. De collectie LES BEIGES SUMMER OF GLOW laat jouw huid schitteren zoals jij graag wilt. Lichte texturen voor een stralende huid speciaal voor de lange en zonnige zomerdagen.

LES BEIGES POUDRE BELLE MINE ILLUMINATRICE
Er waait een zeebriesje door deze exclusieve creatie, met een opgerold scheepstouw rond het logo met de dubbele C op het doosje en op het oppervlak van het poeder. Het poeder zorgt voor een natuurlijk stralende teint en accentueert de natuurlijke schoonheid van de huid, en dat in één beweging.

Het poeder is verkrijgbaar in twee exclusieve tinten, om het effect te variëren: Sand, een medium lichte tint, en Sunset, een intense tint.

Aanbrengen
Voor een natuurlijke stralende look breng je het poeder aan als finishing touch over je foundation, op de delen van het gezicht die het licht weerkaatsen.

Voor een lichter resultaat strijk je het poeder met brede bewegingen over het hele gezicht, van binnen naar buiten toe.

 

CRÈME-GEL VOOR EEN NATUURLIJKE STRALENDE TEINT
Deze lichte crème-gel is eenvoudig uit te werken voor een subtiele, fluweelachtige en natuurlijke zonnige teint. 

Aanbrengen: Voor een zo goed mogelijk resultaat bij het aanbrengen gebruik je een CHANEL penseel en werk je deze lichte bruinende crème uit waar de zon je huid raakt: op de wangen, de neus, je voorhoofd, kin en decolleté.

Voor een natuurlijke zongebruinde look: neem met het PETIT PINCEAU KABUKI CHANEL de bruinende crème op en breng deze vervolgens aan op het hele gezicht, met extra nadruk op het voorhoofd, de slapen, de neus en de kin.

 

 

LES BEIGES FLUIDE ENLUMINEUR BELLE MINE
Een stralende zomer met de vloeibare highlighter van Chanel. Een vloeibare highlighter die de teint onmiddellijk oplicht en van binnenuit laat stralen met een subtiel sun-kissed effect.

Het product is verkrijgbaar in twee exclusieve tinten: Sunkissed, bronskleurig met parelmoerglans, en Pearly Glow, ivoorkleurig met parelmoerglans.

Je kunt de highlighter aanbrengen op de delen die je wilt highlighten, zoals de jukbeenderen, de neusrug, de cupidoboog en de kin. Klop zachtjes met een foundationpenseel of de vingers, vervolgens de randen vervagen. Rechtstreeks op de huid aanbrengen of na je gebruikelijke foundation.

Breng ook een vleugje aan onder je wenkbrauwboog, met behulp van een oogschaduwpenseel of je vingers. Of meng enkele druppels door je foundation voor je die aanbrengt, om je hele gezicht te laten stralen.

 

 

 


LES BEIGES PALETTE REGARD BELLE MINE NATURELLE
Bied je op elk moment van de dag een stralend frisse en uitgeruste oogopslag. Dankzij het harmonieuze palet van 5 natuurlijke, gemakkelijk te dragen kleuren creëer je tal van verschillende looks. Het palette is geschikt voor meerdere effecten en kan daarom ook worden gebruikt als oogschaduw, basis, eyeliner of om de wenkbrauwen te modelleren. 

 

 

 

 

 

LES BEIGES BAUME À LÈVRES BELLE MINE
Creëer een fonkelende zomer met de limited lipstick. Een luchtige smeltzachte balsem voor een transparante kleur en langdurige hydratatie.

 

 

 

 

 

 

LE VERNIS LONGUE TENUE
Maak je look compleet met deze nagellak van CHANEL: ongekend sterk. Een verfraaiende en beschermende lak die de schitterende kleuren optimaal tot hun recht laat komen. We hebben ook nog een prachtige rode kleur.

 

 

 

Je shopt de gehele Limidet Edition Les Beige Summer of Glow alleen bij ons in één van onze winkels in Rotterdam of Rhoon! Je kunt eventueel jouw Chanel favorites doorgeven per mail of telefoon en wij verzenden het als pakketpost naar je toe.
 
Tel:  010 501 15 41   Mail: info@mysc.nl   Online: www.mysc.nl
 
Veel shopplezier!