Get your quaranTAN

Get your quaranTAN

De eerste zonnestralen van het jaar beginnen door te komen en ondanks dat we thuis moeten blijven kun je alsnog van de zon genieten. Gewoon in de tuin of op het balkon, in combinatie met de juiste zonbeschermingsproducten. Het is belangrijk dat je de huid goed tegen de zonnestralen beschermd. Wist je dat SPF het beste wapen tegen huid veroudering is?
Je kunt de huid met verschillende soorten producten beschermen tegen de zon. Zo heb je de perfecte bodyspray en zonbescherming voor het gezicht van Coola, heeft Collistar de prachtige tanning mousse, Biotherm een licht en luchtige milky spray en heeft Clarins de perfecte zonnecrèmes voor jou. Houd je van een zonnecrème, een zonnespray of juist van een tanning mousse dan hebben wij de perfecte items voor jou! Lees hier per product hoe ze jouw huid tegen de zon beschermen.  
 
Speciaal voor het gezicht 
Er zijn speciale zonproducten om het gezicht optimaal te beschermen tegen de uv-stralingen. Een van de producten die je hier goed voor kunt gebruiken is Coola Mineral Face SPF30 Matte Finish CucumberDit is een daglotion, dat meer dan alleen bescherming tegen de zon biedt. Met Coola Mineral Face houd je je hoofd cool en kalm. De formule zorgt voor een hydratatie, is makkelijk te dragen onder make-up en zorgt voor een matte finish.
 
Gebruik Coola Minaral Face
Breng de daglioton 15 minuten voor het zonnen aan op het gezicht. Opnieuw aanbrengen na 40 minuten zwemmen, zweten of afdrogen met een handdoek en anders om de 2 uur opnieuw aanbrengen.
 
Ook zijn wij fan van Clarins Dry Touch Facial Sun Care UVA/UVB 30Deze zonnecrème voor het gezicht beschermt tegen de schadelijke gevolgen van de zon en tegen vrije radicalen. Daarbij zorgt Dry Touch Facial voor een mooi gebruind resultaat, hydrateert deze crème de huid, heeft het een fijne en smeltende textuur en geeft het een matte finish. 
 
Gebruik Clarins Dry Touch Facial
Aanbrengen 15 minuten voor blootstelling aan de zon. Daarna elke 2 uur opnieuw aanbrengen, of na het zwemmen, transpireren of afdrogen.
 
Voor het gehele lichaam 
Voor het lichaam zijn er verschillende vormen van bescherming. Zo kun je kiezen voor een bodyspray, zonnebrand of zonnecrème. Een perfecte zon beschermde bodyspray is Coola Sunscreen Bodyspray Pina Colada SPF30. Dit is een herstellende, maar ook hydraterende zonnebrand. De handige bodyspray gaat huidverbranding tegen en vermindert zo de kans op vroegtijdige huidveroudering. Verwen en verzorg je huid met dit heerlijke product met een frisse Pina Colada geur en is een boost voor het immuunsysteem van je huid. 
 
Gebruik Coola Suncreen Bodyspray
15 minuten voor het zonnen aanbrengen op de huid. Herhaal dit proces iedere 2 uur of na 40 minuten zwemmen, zweten of afdrogen opnieuw aanbrengen.
 
Clarins Sun Care Body Cream UVA/UVB 30 is een zonnecrème die verzorging en hoge bescherming voor alle huidtypes biedt. Deze zonbeschermer zorgt voor een mooi en gebruind resultaat en hydrateert de huid. Daarnaast trekt de crème snel in zonder witte strepen te geven, heeft het een fijne en smeltende textuur en geeft een fluweelzachte finish. 
 
Gebruik Sun Care Body Cream
Aanbrengen 15 minuten voor blootstelling aan de zon. Daarna elke 2 uur opnieuw aanbrengen, of na het zwemmen, transpireren of afdrogen. 
 
Collistar Nourishing Tanning Mousse is erg fijn in het gebruik, biedt een effectieve bescherming en is veilig voor een perfecte bruine teint. Het comfort van deze mousse is gecombineerd met veiligheid van uitvoerig geteste zonnefilters. Deze specialty zorgt ervoor dat het de huid intensief hydrateert, voedt en beschermt tegen verschillende UV -en infraroodstralingen. De Tanning Mousse wordt snel geabsorbeerd en zorgt voor een superzachte huid zonder een vette laag achter te laten op de huid.
 
Gebruik Collistar Nourishing Tanning Mousse
Goed schudden voor gebruik. Dit product kan over het gehele lichaam royaal worden aangebracht. Vanaf 20cm van het lichaam vernevelen. Niet op de oogzone of op een geïrriteerde huid aanbrengen. Regelmatig herhalen tijdens het zonnen en na het zwemmen/transpireren. Bij gebruik op het gezicht, eerst op de handen aanbrengen en vervolgens op het gezicht, zodat de oogzone vermeden wordt.
 
And last but not least Biotherm Sun Milky Spray SPF30Dit is een snel en gemakkelijke zonnebrandspray. De structuur is milky, licht en luchtig. Deze zonnebrand heeft een hydraterende werking zelfs in het water, terwijl de huid direct beschermd wordt tegen de zon. Met gebruik van deze spray is de huid gehydrateerd, beschermt, soepel en zacht. 
 
Gebruik Biotherm Sun Milky Spray SPF30
Gelijkmatig aanbrengen op de huid voor blootstelling aan de zon. Regelmatig opnieuw aanbrengen om zo de beste bescherming tegen de zon te behouden. Na het zwemmen, zweten of afdrogen opnieuw aanbrengen.  Bij gebruik op het gezicht, eerst op de handen aanbrengen en vervolgens op het gezicht, zodat de oogzone vermeden wordt.
 
Aangezien je nu ready bent voor de perfecte tan, is het ook van belang om de huid na een dag zon van de juiste verzorging te voorzien. Het beste is om hiervoor een aftersun te gebruiken, zodat je bruine teint nog langer meegaat. Wil je de zon juist mijden maar wel een mooie glow? Dan bieden de onderstaande self-tan producten de perfecte oplossing!
 
Laat ons weten wat jouw favoriete zonbeschermingsproduct is via een van onze socials. Tag ons op Instagram en gebruik de #MYSCzon en wie weet kom jij in een van onze stories voorbij. 
 
Liefs, 
 
De beautyexperts van MYSC