Wintersport plannen?

Wintersport plannen?

Ga je nog op wintersportvakantie om heerlijk te kunnen genieten van de helderblauwe lucht, de warme zonnestralen en de spierwitte skipistes? Vergeet dan naast je ski’s of snowboard geen goede zonbescherming mee te nemen.
 
Gezicht
Als het een beetje meezit, ski je tijdens de winstersport de piste af met een strakblauwe lucht en warme zonnestralen. Heerlijk, maar ook oppassen! De sneeuw weerkaatst UV-straling waardoor de kans op zonverbranding extra groot is. Smeren is dus belangrijk. Helaas was bij de laatste dag de zon pas te vinden en heb ik gelukkig deze mooie zonneproductjes voor jullie kunnen testen.
 
Kies tijdens je wintersportvakantie voor een zo hoog mogelijke SPF en ga minimaal voor factor 30 en als het kan liever voor 50. Smeer regelmatig! Door het op- en afdoen van je skibril of helm is het mogelijk dat je de crème van je gezicht afveegt. Regelmatig (iedere twee uur) opnieuw smeren is daarom belangrijk.
 
Biotherm Solaire Anti-age Face SPF50 beschermd de huid niet alleen tegen de UV stralen maar ook tegen huid veroudering! Twee vliegen in één klap dus.
 
Wil je na een paar uur sportief op de pieste hebben gestaan er met de Apres ski nog net zo flawless uitzien als dat je begon? Ga dan voor een zonnebrand met een tint! Coola Mineral Face Spf 30 Matte Tint en Super Soin Solaire Tinted Sun Care SPF 30. De teint is egaal, langdurend stralend bruin en helpt de huid effectief te beschermen tegen de zon. Ik moet zeggen, het werkt echt! Ik kon na een dag op de piste zo aanschuiven in het restaurant zonder dat er een touch up van make-up nodig was.
 
TIP: Je weet maar nooit of je een knappe skileraar op de piste tegenkomt (ik doe het natuurlijk voor mijn vriend ;-)) en draag je daarom graag make-up? Breng eerst een laag zonbescherming aan en daarover je make-up. In de loop van de dag kun je af en toe een transparante mist met SPF gebruiken. Ik gebruikte de mist van Natura Bisse. Hier zit dan wel geen factor in (en ik had geen zon..) maar hydrateerd intens. Wel zon, kies dan voor de Natura Bisse C+C Vitamin Fluid Spf 10. 
 
Double Action
Bescherm je huid extra met de Double Action Hydro Protective Day Cream. Deze hydraterende dagcrème van Natura Bisse verzacht de huid, voorkomt uitdroging door invloeden van buitenaf en legt een natuurlijke beschermlaag. Ideaal voor na een dag op de piste en het is ook nog eens de perfecte basis voor je met je make-up begint!
 
No bad hair day
De Philip B Styling Anti Frizz Formula 57 geeft je naast een mooie geföhnde coupe ook bescherming tegen vochtigheid, warmte en kou zodat je geniet van een kroesvrij kapsel. Wrijf een paar druppels door je haar voordat je de piste opgaat en zeg gedag tegen pluizig haar. Super fijn product omdat je heel de dag je helm of muts draagt. Meestal zit je haar daardoor super plat en pluist het als een gek. Met een paar druppels hiervan gelukkig niet meer.
 
Kissable lips
Vergeet niet je lippen ook de speciale aandacht te geven die ze nodig hebben. Je lippen worden ruw en schraal door de reflectie van UV-stralen en in combinatie met de kou. Verzorg je lippen met een voedende lippenbalsem, bijvoorbeeld met Coola Mineral Liplux Spf 30. Deze lipbalm met factor brengt als finishing touch een subtiel vleugje kleur toe in een perzikkleurige tint.
 
Ik ga op reis en neem mee
Balmain! De Balmain Limeted Cometic Bag is ideaal voor een paar dagen weg zoals je skivakantie. Naast dat je een superleuk toilettasje krijgt, zitten er ook een 50ml Moisturizing Shampoo, conditioner en haarkam in. Genoeg voor een weekendje weg en de kam is handig voor als je haar door het dragen van je muts of helm in de klit is geraakt.  
 
Helemaal zen
Ik ben zo een fanaat die samen met mijn vriend om 07:15 uur de wekker zet zodat we als eerste van de piste kunnen. Je gaat namelijk het beste de piste af met een net geprepareerde piste. Met Miller Harris Tea Tonique Body Wash word je helemaal zen wakker en start je je dag firs en fruitig! 
 
TIP: Vind je het zonde van je kilo's in je koffer of heb je geen plek om 300ml mee te nemen? Koop dan bij bijvoorbeeld het Kruidvat 50ml reisflesjes waarbij je die zelf kunt vullen en alsnog je favo product mee op vakantie kunt nemen. 
 
Finishing touch
Als eerste mocht ik de nieuwe geur van MUGLER testen. Hoe leuk is dat!? Al ziet Mugler Angel eau croisiere wintersport achtig uit door zijn vorm, geloof me, dat is het niet. Het nieuwe parfum brengt je namelijk in de zomerse sferen. Angel Eau Croisière, een zonnige en energieke geur die de sensatie brengt van een koude cocktail drinken op een zomerse dag. Nu alleen nog een Aperol Spritz in je hand en je brengt de Bahama's naar de bergen. 
 
Enjoy en lots of love
Sharon