Marie Stella Maris

Marie Stella Maris

Ontdek Marie Stella Maris, een Nederlands body & lifestyle merk dat er van overtuigd is dat iedereen ter wereld toegang tot schoon drinkwater behoort te hebben. Met de verkoop van natuurlijke verzorgingsproducten en natuurlijk mineraalwater, zetten zij zichzelf in om een bijdrage te leveren. Marie-Stella-Maris vindt dat de huid schone producten verdient. Dit betekent dat alle body en skin care producten bestaan uit bijna 100% natuurlijke ingrediënten. De verzorgingsproducten zijn vooral gericht op het hydrateren, voeden en balanceren van de huid én staan ook nog eens prachtig in de badkamer. Ontdek alle Marie-Stella-Maris producten; natuurlijke lichaamsverzorging tot aan een fijne selectie luxe huisparfums!

Doordat wij deze natuurlijk verzorgingsproducten aanbieden dragen wij en jullie bij aan schoondrinkwater wereldwijd. Marie-Stella-Maris vindt dat de huid schone producten verdient. Dit betekent dat alle body en skin care producten bestaan uit bijna 100% natuurlijke ingrediënten.

Hoe werkt het?

1. Jij koopt & draagt bij
Voor elk Marie-Stella-Maris product dat jij koopt, komt er een vast bedrag ten goede van schoon drinkwater projecten. Bij het natuurlijke mineraalwater geldt een bijdrage van 5 cent per liter en bij hun verzorgingsproducten geldt een bijdrage van 5% van onze omzet!
 
2. Wij berekenen & doneren
Elke maand wordt zorgvuldig de totale bijdrage van alle verkochte producten berekend. Dit bedrag wordt direct overgeboekt naar de Marie-Stella-Maris Foundation.
 
3. Samen maken wij het verschil
Mede dankzij jouw bijdrage kunnen we een verschil maken. Met de 12 ondersteunde schoon drinkwater projecten helpen we gezamenlijk al 30.000 mensen aan toegang tot schoon drinkwater.
 
ASSORTIMENT