Favoriete herengeuren van MYSC!

Favoriete herengeuren van MYSC!

Óók de heren vergeten wij niet bij MYSC én speciaal voor hen hebben wij de échte parels onder de mannengeuren geselecteerd! De houtachtige L'Essence de Présence van YVRA 1958 roept een klassieke en elegante sfeer op. Bij de krachtige Man in Black Essence Limited Edition spat de wilderigheid en kracht letterlijk van de flacon. Ten slotte kon de frisse, maar verleidelijke geur van Yves Saint Laurent niet ontbreken. La Nuit De L´Homme Eau Electrique is wild en gecreëerd voor een wilde eindeloze nacht.
 

La Nuit de L'Homme EDP

De nieuwste heren-geur van YSL is een intens spannende geur.. bekijk de onderstaande video en krijg direct het gevoel wat deze geur je zal geven....



Eau Electrique opent in de top met bergamot, mandarijn en appel. Het hart wordt gevormd door salie, geranium, lavendel en oranjebloesem. In de basis sluit La Nuit De L´Homme Eau Electrique verleidelijk af met vanille, vetiver, cederhout, tonkabonen, cashmeran en patchoeli.

 

LIMITED EDITION!  Bvlgari Man In Black Essence Edp 

MYSC parfumerie heeft de prachtige limited edition Man in Black Essence aan het assortiment toegevoegd!
Wees er snel want ze zijn éénmalig en ze vliegen de deur uit!

De iconische Man In Black signatuur krijgt een nieuwe exotische dimensie met de limited edition Man In Black Essence van Bvlgari, een prachtige parfum geinspireerd op de wilde natuur van Afrika. 

Topnoten: zoete rum en bittere sinaasappel;
Hartnoten: zwarte cacaoboon;
Basisnoten: iris absolu, ebbenhout en tonkaboon.

Deze prachtige flacon is ontworpen in samenwerking met de Nigeriaanse kunstenaar Laolu Senbanjo. De uitstraling van de flacon staat voor de hypnotiserende viriliteit van een krijger.


Op de bovenstaande afbeelding zien we de ontwerper van de limited edition flacon: Laolu Senbanj.
Wanneer je de achtergrond/vest ziet van de ontwerper, zie je veel overeenkomsten met de flacon!

Nieuw parfum van Yvra voor heren!

Nu bij MYSC parfumerie: Nieuw exclusief parfum van Yvra! 
Yvra 1958 L'essence De Presence Edp is een houtachtig parfum van Yvra. Yvo van Regteren Althena heeft zijn tweede parfum ontwikkeld. Een prachtig vervolg op de orginele Yvra geur. 

Topnoten: Bergamot, Citroen en zwarte peper
Hartnoten: Patchouli en ceder
Basisnoten: Amber, moss en muskus 

Ontdek de nieuwste heren-geuren bij MYSC parfumerie. In onze parfumerie staan onze specialisten voor u klaar om u uitgebreid te vertellen over de nieuwste parfums! Kom snel langs en laat je onderdompelen in de luxe van wereld van MYSC parfumerie!