Zo hou je het langst je bruine teint!

Zo hou je het langst je bruine teint!

Na al die heerlijke dagen op het strand, ultieme ontspanning en heel veel fun in de zon, heeft je huid een prachtige, tropische teint. Deze zongekuste huid wil je natuurlijk zo lang mogelijk behouden! Gelukkig vind je bij MYSC parfumerie genoeg producten om er zo lang mogelijk flawless uit te zien!
 

Een behandelingsproduct met drievoudige werking, Cellular Swiss Ice Crystal Transforming Cream SPF 30 combineert de voordelen van huidverzorging, make-up en zonbescherming. De huidskleur wordt intuïtief uitgebalanceerd met natuurlijk ogende kleuren om matheid en de tekenen van vermoeidheid tegen te gaan terwijl het helpt met het verdedigen en opbouwen van de weerstand tegen huidverouderende stress.
Sisley Phyto-touche - Poudre Eclat Soleil is een crèmepoeder die een unieke zintuiglijke ervaring biedt voor een perfecte zongebruinde gloed. Het 'golf'-design bestaat uit twee goudachtige beigetinten om de zongebruinde kleur naar wens aan te passen en een blush voor een fris en stralend effect. De onzichtbare textuur versmelt als een crème met de huid voor een gladstrijkend en perfect egaal resultaat zonder poedereffect. De weldadige, niet-comedogene formule is verrijkt met Camelia- en Karitéolie en beschermt de huid naarmate het product langer gebruikt wordt. Het gouden doosje met zebraprint bevat een Mini Kabuki Brush.
Guerlain Terracotta Sun Tonic is nu voor het eerst uitgebracht in een langhoudende waterproof variant, ideaal voor de zomer!

De waterproof formule is verrijkt met het Tan Booster complex, welke de natuurlijke teint van de huid activeert, boost en verlengt. Gebruik over het hele gezicht, of als een contouring poeder.

Kom voor een volledig advies naar onze parfumerie of bel via 010 501 1541.