Stralende Summerlook met de nieuwe musthaves van Becca!

Stralende Summerlook met de nieuwe musthaves van Becca!

We kunnen natuurlijk allemaal niet meer wachten tot het zomer wordt! Om alvast in de stemming te komen zijn er weer een aantal prachtige summer musthaves van Becca te verkrijgen bij MYSC parfumerie. Becca staat bekend om het creëren van een perfecte, maar natuurlijke huid! Zo komen de foundations en poeders soms wel in 12(!) verschillende kleuren in het assortiment. Op deze manier is er altijd wel een kleur die perfect bij jouw huid past.

Becca Sunchaser Palette
Onze nieuwe favoriet is het Becca Sunchaser Palette. Dit palette is echt een perfect product voor de zomer! Dit product mengt dankzij de zachte poeders perfect met de huid, zonder strepen. In het palette zitten een bronzer, een blush en een highlighter; 3 in 1! 

Geef wat meer kleur aan je gezicht door de blush aan te brengen op de wangen, de bronzer op het gezicht om nét even een 'sunkissed' effect te creëren of om te contouren en natuurlijk de highlighter voor een healthy glow! 

Becca Highlighter Prismatic Amethyst
Wil je een keer iets anders dan anders? Ontdek dan het de nieuwe trendy highlighter: Prismatic Amethyst. Een prachtige highlighter met een parelmoer glanseffect. De Shimmering De highlighter past zich aan aan de huid (kameleoneffect) en zorgt voor een oogverblindend resultaat, zonder dat deze extreem glittert. Perfect voor een elegante look! 

Deze highlighter is ook erg mooi op een getinte of donkere huidskleur!

TIP! Deze highlighter kan je ook nat gebruiken als eyeliner (gebruik hiervoor een dun, nat kwastje). Ook is deze highlighter perfect als oogschaduw of als toevoeging aan je lipgloss!

Natuurlijk heeft Becca nog veel meer summer musthaves zoals de gecombineerde blush & highlighter! Ga voor de combinatie Champagne Pop & Hyacinth en creëer een knallende look dankzij de intense kleur!

Bekijk de andere musthaves van het Becca hier!